reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja teraz nie wierzę, że kiedykolwiek wrzucę. U mnie okres 4 dzień, całodniowa praca zdalna, nic specjalnego, nudy na pudy ;) nawet Wam nie mam o czym pisać i zastanawiam sie, czy ja tu w ogóle na cokolwiek jestem potrzebna [emoji85]
Jesteś jesteś! Ja to czekam aż mnie wyrzuca bo tylko marudzę

reklama
Ja nie chciałam starań... chłopak chciał tylko. Stanęło na tym że nie.

Ale doszło do stosunku ze dwa razy (już po owu), gumka w ruch i... pod koniec chyba się zsuneła cholera wie... po prostu poczułam jakby coś jednak się dostało...
Rany... nigdy się nam to nie przytrafiło. Czuje się trochę jak jakaś nastolatka, co 1 raz ma doczyneinia z gumką a my przecież ze dwa lata ich nie używaliśmy :eek: Może jednak to nie jest jak z jazdą na rowerze... 🤪Ah żartuje z tego bo chce odpędzać złe myśli i wizje. Do tej pory nic nie było, także nie spodziewam się niespodzianek. Bóg czuwa :) Pewnie wie, że taka wredziocha jak ja nie może być mamuśką ;)

A ty starałas się w końcu czy odpuściłas?

Ja nie chciałam starań... chłopak chciał tylko. Stanęło na tym że nie.

Ale doszło do stosunku ze dwa razy (już po owu), gumka w ruch i... pod koniec chyba się zsuneła cholera wie... po prostu poczułam jakby coś jednak się dostało...
Rany... nigdy się nam to nie przytrafiło. Czuje się trochę jak jakaś nastolatka, co 1 raz ma doczyneinia z gumką a my przecież ze dwa lata ich nie używaliśmy :eek: Może jednak to nie jest jak z jazdą na rowerze... 🤪Ah żartuje z tego bo chce odpędzać złe myśli i wizje. Do tej pory nic nie było, także nie spodziewam się niespodzianek. Bóg czuwa :) Pewnie wie, że taka wredziocha jak ja nie może być mamuśką ;)

Bóg czuwa dlatego ci tę gumkę zsunął :)

Ja ostatnio coraz więcej marudzę, im więcej ciąż dookoła tym bardziej ja zła o marudna chociaż się cieszę oczywiście..
Nie martw się, ja trzy dni temu w pierwszy dzień okresu płakałam na widok zdjęcia nalesników, bo mi się przypomniało, że koleżanka, która je wrzuciła, ma małe dziecko ;) różne rzeczy się dzieją czasem 🙈😄

Czy też macie wrażliwe sutki? Bo ja nie pamietam czy tak miałam przed okresem czy teraz dopiero 🧐 ale przy dotknięciu bolą nawet [emoji44]

reklama
Do góry