katherinnn
Fanka BB :)
Czytałam kiedyś, że trzymanie nóg w górze to mit
ale pewnie nie zaszkodzi

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki ❤Dziewczyny, gratuluje wszystki dwoch wymarzonych kreseczeka ja mam pytanie kotre mnie ostatnio nurtuje, czy po przytulankach przyjmujecie jakas specjalna pozycje np. Nogi do gory?
WitamyCześć dziewczyny! Dołączyłam do Was bo planujemy z przyszłym mężem potomka17dc i właśnie mam owu
![]()
Tu u was jest taka fajna atmosfera i energia która będę się ładować na te najbliższe dni![]()
Dziewczyny, gratuluje wszystki dwoch wymarzonych kreseczeka ja mam pytanie kotre mnie ostatnio nurtuje, czy po przytulankach przyjmujecie jakas specjalna pozycje np. Nogi do gory?
Ja staram się zawsze polezec po i mój ukochany podkłada mi poduszkę pod tylekMi się zawsze siku chce już razu [emoji23]
Mój też tak robi [emoji3590] ja staram się leżeć około pół godziny po przytulankachJa staram się zawsze polezec po i mój ukochany podkłada mi poduszkę pod tylek[emoji16][emoji16] ale zobaczymy czy przyniesie to efekt [emoji4][emoji4][emoji848]
Właśnie wróciłam z luxmedu zrobilam bete i prpgesteron . Dziewczyny u mnie jedyny objaw to pryscze w okolicy ust brody szyi i dekolt nic oprócz tego . Piersi nie bolą nic A nic więc się boję ze prpgesteron niski;( A wyniki dopiero jutro .
Dzięki [emoji173]
Ja nie przyjmuje żadnych pozycji odrazu leżę do kibla siku
Też się nad tym zastanawiałam zawsze hahah Ale wysikuje odrazu bo mam takie zalecenie od urologa bo mam częste infekcjeSerio? Ja też! Czyli jest nadzieję że mimo wysikania coś tam się zachowało [emoji2][emoji23]