reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy też tak któraś ma przed @, bo ja drugi cykl mam tak, jakby ktoś mi ciągnął i szczypał jajnik, nie stałe a co jakiś czas bez różnicy czy dłużej siedzę czy chodze😒

Polećcie proszę jakiś dobry żel intymny wspomagający zapłodnienie. Mam suchość pochwy, a na tych wszystkich durexach jest napisane, że zmniejszają ruchliwość plemników. Notabene, zanim zaczęłam stosować antykoncepcję hormonalną nie miałam najmniejszego problemu z suchością, wręcz przeciwnie, potem półtora roku stosowałam anty i zaczęła się sahara, a teraz mimo, że już ich nie biorę rok problem ciągle narasta, sucho jak pieprz. Boję się, że tą antykoncepcją sobie tylko zaszkodziłam hormonalnie.... Czy któraś z Was też ma taki problem? [emoji45]
Conceive +

Dziewczyny mam pytanie, czy też tak któraś ma przed @, bo ja drugi cykl mam tak, jakby ktoś mi ciągnął i szczypał jajnik, nie stałe a co jakiś czas bez różnicy czy dłużej siedzę czy chodze😒

Ja po owu aż do @ miałam taki ból, że myślałam, że zginę.. Przed @ boli mnie cały brzuch. I mam balon.

Dobra kupiłam test idę już do domu .słuchajcie jeśli od tamtej pory co robiłam ten z rosmana nic nie piłam to mogę to już zrobić? Boję się że ten ma inną czułość i nie pokaże nic . Mimo że wzięłam czułość 10 to i tak się boję;(
Tu bardziej chodzi o siusianie a nie o picie. W 2 godziny powinien zagęścić się mocz na tyle żeby coś się pokazało :)

Jest

Załączniki

• 20200623_205058.jpg
    20200623_205058.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 200
reklama
Do góry