Matka. Wariatka
Fanka BB :)
Noo to życzę abyś jak najszybciej zobaczyła magiczne llDopiero zaczęliśmy starania![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo to życzę abyś jak najszybciej zobaczyła magiczne llDopiero zaczęliśmy starania![]()
Jak tam po pobraniu? Żyjesz?Jasnewitaj
![]()
W sumie punkt do 11.30 wyniki on line wiec pewbie kolo 14-15...Jak tam po pobraniu? Żyjesz? [emoji2] Kiedy wyniki będą?
Powiedz że masz grypę. Cokolwiek jak dla mnie mówienie przed biciem serduszka to głupota. Ale oczywiście decyzja należy do CiebieAaaa... to spoko [emoji4] Ja muszenpwkeidzic jej czemu mnie ni będzie. Powiem jej że idę na l4 bo jest w ciazy i że od jutra ni3 ma mnie w pracy. Bo innego rozwiązania nie widze
Nie martw się będzie ok zobaczyszNie zyjewlasnie bede pytac tylkk kolejka sie zrobila
A ja moje drogie przed pracą zaszłam do apteki po test ciążowy [emoji1745] grupowa legenda głosi, że jak się testuje to okres przychodzi, a że @ jeden dzień się spóźnia (co mi wcale nie na rękę bo ja urlop się wybieram) to zobaczymy czy wywołam wilka z lasu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Pierwszy raz tak miałam dlatego trochę się przestraszyłam tak szczerze mówiącPlamienie się czasem pojawia w okolicach owulacji.
Laski, zrobiłam test ciążowy, okres powinien być dziś... Nie wierzę [emoji134]