reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A czy oddanie nasienia w domu nie daje błędnych wyników? W jaki sposób to przetransportować żeby zachować temperature ciała?

reklama
U mnie to norma. Już się przyzwyczaiłam. O powieszenie zegara na ścianie prosiłam 2 miesiące ( twierdził że ja mam tego nie robić no jest to zabudowa z regips i napewno zrobię dziurę, zna mniej moje zdolności [emoji23][emoji23][emoji23]) w końcu się wkur... I sama to przywiesilam. Dziury nie ma [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój to samo. Po roku proszenia o wymianę 2 kontaktów w ścianie wymienił - ale jeden, powiedział, że reszta później, to poczekam kolejny rok haha Faceci chyba już tak mają XD

Kuuuurdeeee powiem Ci, że mnie zaintrygowalas z tym zasinieniem i lusterkiem w odpowiedziach wcześniej XD aż pójdę sprawdzić. Walczyłam że sobą i mówię sobie "eeee nieee" ale jednak tak 🙈🙈🙈 Ciekawe ile z nas dziś zabierze lusterko do kąpieli że sobą 😂😂😂
Ja sobie to sprawdzałam co miesiąc przed @ i całkiem śmiesznie było za 1 razem bo takie "o kurde, to ja tak tam wyglądam?!" Ale wygodniej jest siadając na podłodze z nogami tak jak do pozycji kwiatu lotosu, na kości ogonowej (najlepiej mieć o co się oprzeć plecami), lusterko kładę między stopy, jak jest za ciemno, to za lusterkiem kładę telefon z włączoną latarką :D i w ten sposób ma się wolne obydwie ręce i można sobie też zobaczyć w środku jak to wygląda i ile jest śluzu :)

Ja nie wiem czy dzisiaj zadziałać🤪 mój obrażony men wczoraj spisał się na medal-usłyszał dni płodne i naszła mu ochota na figle (więc ciutek mu zależy😍). Ale dziś pada na twarz 😕natomiast według apki jutro mam OWU. W piątek się miniemy i dopiero w sobotę wieczorem będzie można harcować... co polecacie?
My to tak max 3 razy w tygodniu, więcej tylko na jakiś urlopach czy wakacjach. Boje się że to mało🤭

Bierz go dzisiaj!!! [emoji7][emoji23] Bo w sobotę może być za późno!
Ja nie wiem czy dzisiaj zadziałać[emoji2957] mój obrażony men wczoraj spisał się na medal-usłyszał dni płodne i naszła mu ochota na figle (więc ciutek mu zależy[emoji7]). Ale dziś pada na twarz [emoji53]natomiast według apki jutro mam OWU. W piątek się miniemy i dopiero w sobotę wieczorem będzie można harcować... co polecacie?

Haha!:) będzie salutowanie🤪🤪🤪🤪
Kurcze ale mi go naprawdę szkoda... mega ciężki tydzień miał. Martwię się że to też ma wpływ na pływaków... że jest ochota, jest siła są działania a potem efekty👶🏻👶🏻👶🏻

reklama
Do góry