Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Poczekam jeszcze do dnia @, jak się nie zjawi to pewnie wybiorę się na betę jakoś w tym tyg![]()
W tym tygodni to może ciężko będzie he he(bo mamy niedziele

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekam jeszcze do dnia @, jak się nie zjawi to pewnie wybiorę się na betę jakoś w tym tyg![]()
Ja przy 300 miałam cieńMi test o czulosci 10 nie wykryl ciazy przy becie 53![]()
Ja przy 300 miałam cień![]()
Gratulacje, bardzo ładne kreseczki i wcale nie cienie:*Pewnie nic nie zobaczycie bo to są cieniewiosną też ciążę zaczynałam od cieni, jak ciąży nie było to test kompletna biel. matkoooo, sama nie wiem, jak myślicie?
Zobacz załącznik 1067193
Zobacz załącznik 1067194
@Emenemsy jesli jest odwrotnie niż w snach, to powinnam byc teraz w ciążyA mnie dziś się śniło, że robiłam test i wyszły od razu dwie kreski. Kiedyś słyszałam że w życiu jest na odwrót niż w snach... Zrobiłam przed chwilą test i boję się na niego spojrzeć żeby sie nie rozczarować..![]()
Kochana widać od razu cień! Czyli jednak sen proroczyPewnie nic nie zobaczycie bo to są cieniewiosną też ciążę zaczynałam od cieni, jak ciąży nie było to test kompletna biel. matkoooo, sama nie wiem, jak myślicie?
Zobacz załącznik 1067193
Zobacz załącznik 1067194
Coś widać [emoji3]Pewnie nic nie zobaczycie bo to są cienie [emoji53] wiosną też ciążę zaczynałam od cieni, jak ciąży nie było to test kompletna biel. matkoooo, sama nie wiem, jak myślicie?
Zobacz załącznik 1067193
Zobacz załącznik 1067194