Mrufka®®®
Fanka BB :)
U mnie przestało to działać właśnie :/To fakt [emoji16] zawsze jak zrobię test to @ się pojawi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie przestało to działać właśnie :/To fakt [emoji16] zawsze jak zrobię test to @ się pojawi.
Trzymam kciuki oby szybko się wszystko zagoiło i starania były owocneWitajcie kobitki ☺ Ja już od wtorku w szpitalu torbiel usunięta razem z częścią jajnika.Starania chyba zacznę za dwa miesiące dopiero.niech się wszystko zagoi.i powodzenia wszystkim.
Dlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolalyWitam się w 46dc. @ brak ,czuje kłucia raz z jednej raz z drugiej strony czasami po środkutestu nie robiłam ,czekam
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.A mnie chyba temperatura lepiejak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Przeziebienie moze cie bierze poprostu zauwazylam ze duzo osob teraz chorujeA mnie chyba temperatura lepiejak nie urok to sraczka... czy moj organizm nie moze przezyc chociaz dnia bez jakiegokolwiek defektu ?[emoji23]
Robiłam wczoraj i byl negatywny. Zaczynam się czuc jak na @ ,co chwilę biegam sprawdzać bo mam uczucie jakby coś leciało ale jeszcze @ nie przyszła . Generalnie mam cykle do 35 dni ale zdążały się 41-45 dniDlugi zrob test , a jakie masz cykle? Ja ostatnio tez taki dlugi mialam ale wkoncu przyszla a brzuch i piersi to mnie chyba ok dwa tyg bolaly
Dziewczyny ja jestem nienormalnaMoje endometrium przed ciąża wynosiło 7mm. W ciąży urosło do 17mm. 7mm to nie jest zle endometrium![]()
Dziękuję bardzoTrzymam kciuki oby szybko się wszystko zagoiło i starania były owocne![]()
Ty tak mowisz a ja mam ostatnio takiego pecha ze wszytko sie sypie az ki sie myslec nie chce, a moj organizm ciagle cos lapie dopiero bylam chora troche mi przeszlo dzisiaj znowu gardlo i kaszel masakra jak tu zyc.