Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]Jak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Ja robię badania nad negatywami [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]Jak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Dwa różne kalendarzyki mi wyliczają inaczejKoleżanko ale Ty masz dziś 9 dpo jeśli dobrze pamiętam;p
Ale Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]
Wieczorem dam znać czy coś się zmieniłoAle Ty miałaś od razu pozytyw. Ledwo, ale pozytyw [emoji846]
Ja poproszęJak chcesz to mam gdzies fotke po 11h
Aaaa okejDwa różne kalendarzyki mi wyliczają inaczej [emoji849] flo pokazuje że owu była 23.01 więc 9dpo a mój kalendarzyk że owu była 24.01 i wtedy właśnie ją czułam więc daty z flo w ogóle nie biorę pod uwagę [emoji2272]tam sobie wszystko przeskakuje jak się mu podoba i wkurza mnie to więc trzymam tylko po to żeby mieć wszystkie cykle w jednym miejscu
Walić te daty z aplikacji. Tam to jest wróżenie z kuliAaaa okej
Mnie też dwa kalendarzyki różnie pokazują bo mój kalendarz że owu 23 A clue że 24, ale ja się chyba sugeruje bardziej moim kalendarzem, bo odczucia miałam bardziej na 23 ale co ja tam wiem [emoji2368]
Jak się nie pojawi to nadal nie wyrzycaj i zobacz co będzie po 24 godzinach. U mnie dopiero wtedy kreska się pojawiałaWieczorem dam znać czy coś się zmieniło [emoji846] albo popołudniu
OkJak się nie pojawi to nadal nie wyrzycaj i zobacz co będzie po 24 godzinach. U mnie dopiero wtedy kreska się pojawiała
Biegłaś do apteki na pełnym pęcherzu?Ja
Ja właśnie wróciłam z apteki.... idę testować bo się zaraz zsikam![]()