locala
Fanka BB :)
To jest dobre pytanie, mówi się że 3 dzien cyklu albo 21 [emoji2370]
21 chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
21 chyba
Fajny pomysłSuper, ze wszystko wraca do normalnoscija sie ze swoim zalozylam ze jak zrobie test przed terminem @ to caly nastepny miesiac robie mu pyszne sniadania obiady i kolacje
takze musze sie powstrzymywac
Dzięki, mam ogromną nadzieję, że uda się szybko, bo nie wyobrażam sobie starać się następny rok...Przykro mi z powodu Twojej straty. Życzę powodzenia, żebyś jak najszybciej zobaczyła II [emoji3590]
Ja stosowałam sześć pełnych dni, czyli 12 kapsułek wykorzystałam i przeszło..Dziewczyny - po ilu dniach stosowania Lactovaginal przechodziły Wam swędzenia pochwy? Ja zaczęłam brać od razu 1 dnia objawów (nadmierna wydzielina + delikatne swędzenie), dziś jest 4 dzień, upławów nie ma, a dalej delikatnie mnie „łaskocze”. Dodam, że te upławy od początku nie miały żadnego zapachuAż 10 dni trzeba czekać na efekty?
No pewnie że tak:-)Jak to przy poniedzialku- humor taki se, ale właśnie się poprawiłszefunio dopiero będzie za 1,5tygodnia w firmie więc juhuuuu!
kota nie ma, myszy harcują
pytanie z serii tych głupich:
czy owu może być szybciej niż w kalendarzyku pokazuje? bo to że może być później to wiem, ale żeby szybciej była?
Czyli jeszcze trochęJa stosowałam sześć pełnych dni, czyli 12 kapsułek wykorzystałam i przeszło..
U mnie też pon taki seJak to przy poniedzialku- humor taki se, ale właśnie się poprawiłszefunio dopiero będzie za 1,5tygodnia w firmie więc juhuuuu!
kota nie ma, myszy harcują
pytanie z serii tych głupich:
czy owu może być szybciej niż w kalendarzyku pokazuje? bo to że może być później to wiem, ale żeby szybciej była?