bleucoco
Fanka BB :)
My tak już od 14 cykli, więc to o niczym nie świadczyOjjj to u Ciebie starania pełna gębą hahah mam nadzieję że owocne będą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak już od 14 cykli, więc to o niczym nie świadczyOjjj to u Ciebie starania pełna gębą hahah mam nadzieję że owocne będą.
Mój ostatnio się udał, bo mnie wkurzył i ja do niego, że dlaczego za każdym razem musi wybierać sobie czas na poważne rozmowy kiedy ja jestem przed @ i jestem rozdrażniona i płaczliwa, a on na to „a skąd ja mam wiedzieć kiedy Ty masz miesiączkę”Hahaha co Ty dla mojego to w ogóle wyższa szkoła jazdy. Nie raz mówiłam, że okres mi się zaczyna, o to wieczorem się poprzytulamy to jednak nie przyjdzie bo pewnie teraz się uda i zajdę w ciążę [emoji1751]
Kochana sama jestem zdziwiona... wczoraj test i biell... brzuch mnie Ciągle tak pobolewa.. kuje...ciągnie, jajniki... A przecież wczoraj jeszcze tutaj lamentowałam ,płakałam, ze @ będzie...Bo w tym cyklu mam inne piersi... zawsze przed @ były twarde, duże...A teraz ciężkie, ale miekkie dużo żyłek i na brodawkach takie sutki inne i mialam wyciek taki mleczny... płakałam , ze za wysoka prolaktyna...eh...no czas pokaże ... ogólnie taka śpiąca i rozstrojona jestem...@Nadzieja29 5 dni przed terminem @ czyli tak jak jaPowiesz coś więcej o objawach po owulacji? Czułaś zagnieżdżenie? Pewnie wszystkie są ciekawe ile po implantacji pojawia się cień
Pewnie 6 dpo wcześnie doszło do implantacji skoro dziś już cień?
Powtórzę... Ale się boję...To jutro rano powtórz test. W sumie mi jak wyszedł cień rano, słabszy niż u Ciebie albo podobny to wieczorem było wyrazniejsze [emoji4]
Verona26 to kiedy mi radzisz zrobić ten test? Ogólnie czuje się już jak na miesiączkę to nawet nie wiem czy jest sens robić....
Dziękuję, teraz boję się ...zadnych wyrzutow sumienia!!! nic sie nie stalonaprawde... ja sie domyslilam ze moge byc w ciazy bo mi piwko nie smakowalo a smakoszem chmielu jestem wybitnym
rozmawialam tez ze swoja pania ginekolog i powiedziala, zeby w ogole nie dopuszczac sobie do glowy. na poczatku zasada wszystko albo nic, dzidzia wezmie wszystko co najlepsze albo wcale. dlatego teraz spokojnie, bez stresu, zrelaksuj sie
![]()
Powtórzę... Ale się boję...
Dziękuję, teraz boję się ...
Ze za wcześnie zrobiłam test...jak będzie biochemiczna...? Ale z drugiej strony nic na to nie poradzę
kochana, nic sie nie boj!!!! na pewno wszystko bedzie dobrze! no i na pewno sie nie stresuj i nie nakrecaj niepotrzebnie. poczekaj jeszcze kilka dni i wybierz sie na bete. ja wierze, ze ta kreseczka to bedzie cudny bobasek!!!Dziękuję, teraz boję się ...
Ze za wcześnie zrobiłam test...jak będzie biochemiczna...? Ale z drugiej strony nic na to nie poradzę
Dziś 27 dcIle masz dni po owu? Dzisiaj jest 7dpo? Ja proponuję najwcześniej 10dpo choć wtedy może jeszcze nie wyjść [emoji4]