Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W głowie mi się kręci. Aż mam trudności z czytaniem bo się literki zlewają...
A moglas wczoraj tyle nie picW głowie mi się kręci. Aż mam trudności z czytaniem bo się literki zlewają...
Tak kochana, mam regularne, chociaż w zeszłym cyklu dostałam @ dwa dni wcześniej. Ale takie wahania jak 1-2 dni raz na jakiś czas, to i tak uważam, że mogę mówić, że mam regularneA masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?
Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
HahaA moglas wczoraj tyle nie pic![]()
wiem, ale człowiek niecierpliwy jestemAle 10 dpo może jeszcze nie być nic widać
[emoji846]
Powtórz pojutrze [emoji846] kub jutro jak nie wytrzymasz [emoji5]
A masz regularne cykle? Może da się coś zakombinować , chciaz trzymam mocno kciuki żeby nie było trzeba [emoji16][emoji16][emoji16]
Wlasnie zrobiłam ten test clear blue nie wiem czy od rana zbyt wiele razy sikalam i stężenie było zq słabe bo sikalam od 7 rano z 6-7 razy... wyszło not pregnant czy mam powtórzyć rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?
A ile czasu po Ovitrelle nie można testować ?
Kciuki w takim razie za pozytywny wynik [emoji846]
nie wiem czy przez za małe stężenie hormonu bo sikalam od tana z 6-7 razy i mam powtorzyc jutro rano czy to po prostu brak ciąży a tamte testy kłamią?Kupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego
Z drugiej strony... jeżeli zwykły paskowy test wczoraj po godzinie 16 wykazał te dwie kreski to raczej ten lepszy z teraz powinien wykazać ciąże co nie? Chociaż wczoraj w pracy sikalam tylko raz z rana i potem dopiero w domu robiąc test już nie wiem co mam myslecKupuj i testuj. Moze akurat cos wyjdzie wyraźniejszego