Verona26
Fanka BB :)
Bardzo bardzo delikatny [emoji4]
w takim razie tez widzisz dalej jakiś cień kreski? :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w takim razie tez widzisz dalej jakiś cień kreski? :/
HahaSpokojnie! Ja tez nie brałam [emoji16] Milam tak blada kreske że jej nie widziałam i uznałam test za negatywny więc sobie trzeplam 2 lampki wina [emoji23][emoji23][emoji2356]
Hahaha uśmiałam się XD A on dalej na spotkaniu służbowym, mam nadzieję, że niedługo wróciChłop nawet sobie sprawy nie zdaje ile kobiet na niego czeka![]()
Haha [emoji3590] ciekawe czy sąsiedzi słyszeli [emoji23]
Ja nie wiem w ogóle co się dzieje, jak się dzieje, co ja mam zrobić XD Siedzę z laptopem na kanapie a obok test i ciągle na niego spoglądam, bo boję się, że zniknie haha
A tu zaraz M. wraca do domu. I jak ja to skryję przed nim? Przecież on czyta we mnie jak w książce XD
w tym miesiącu jade do polskiego ginekologa w Polsce bede dopiero w lipcua nie myslalas o zrobieniu jakis kompleksowych badan przy okazji wizyty w Pl? ja mieszkalam w Anglii 14 lat i niestety wiem jak wyglada tam sluzba zdrowia.
Dziękuję!!
Jak na złość zaczęło mi być niedobrze, ale to już chyba siła sugestii [emoji23] W czwartek mogę mieć delegację w pracy, najgorzej [emoji23]
Jak my wszytskie! Jak tu iść spaćHahaha uśmiałam się XD A on dalej na spotkaniu służbowym, mam nadzieję, że niedługo wróci![]()
Chłop nawet sobie sprawy nie zdaje ile kobiet na niego czeka [emoji23]
to nic... zrob mu kartke z dziziusiem z jednym zabkiem i napisz bedziesz tatusiemwsadz w jakies pudeleczko razem z testem i tez bedzie fajnie
(matko ja jestem jakas uposledzona, peirwsze pudelko o jakim pomyslalam to po margarynie smakowitej [emoji23][emoji23][emoji23])