martini87
Fanka BB :)
Nie załamała mnie ta biel bo wiem, że to dopiero 9dpo. Załamie mnie dopiero kolejny okresNo szkoda ze biel ale
Może za wczesnie. Zrób zapas testów i powtórz za jakiś czas. Głowa do góry![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie załamała mnie ta biel bo wiem, że to dopiero 9dpo. Załamie mnie dopiero kolejny okresNo szkoda ze biel ale
Może za wczesnie. Zrób zapas testów i powtórz za jakiś czas. Głowa do góry![]()
Kiedyś jak wprowadziłam to mi też tak zaznaczylo.Dzieczyny jak wprowadziłam
W Aplikacje ze test owu pozytywny to pokazało mi ze owu tego samego dnia. Tez tak wam się robi? Przecież test owu nie mówi ze już jest owulacja ?
Od razu. Gin kazał się staraćStarałaś się od razu w cyklu po krwawieniu czy robiłaś przerwę? Co Twój gin na to?
Hmm jak dla mnie to wg wyniku jesteś w trakcie owu..Dziewczyny, jak czytać wynik? Że owu byla?
No właśnie mój też nie widział przeciwwskazań i pozwolił od razu, udało się, ale znowu biochemicznaOd razu. Gin kazał się starać![]()
Gratulacje!! [emoji7] Teraz tylko piękna beta i można skakać z radości!Czekam na wyniki bety, będą po poludniu. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test. W czerwcu poronienie, 7miesiecy starań i chyba się w końcu udało...... tak, tak ja jestem z tych mało cierpliwych [emoji6]Zobacz załącznik 1081497
Czekam na wyniki bety, będą po poludniu. Nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam jeszcze jeden test. W czerwcu poronienie, 7miesiecy starań i chyba się w końcu udało...... tak, tak ja jestem z tych mało cierpliwych [emoji6]Zobacz załącznik 1081497