Dusiaax3
Fanka BB :)
OczywiścieA mogę wiedzieć czy jesteś z Anglii czy ze Szkocji? Zawsze możesz skorzystac z prywatnej polskiej kliniki w uk. Chyba że wolisz w Polsce jeśli i tak lecisz to ok![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OczywiścieA mogę wiedzieć czy jesteś z Anglii czy ze Szkocji? Zawsze możesz skorzystac z prywatnej polskiej kliniki w uk. Chyba że wolisz w Polsce jeśli i tak lecisz to ok![]()
Zawsze to jakaś opcja, ja też korzystam, bo właśnie mam niedoczynność, ale w gp nie widzieli problemu. Z resztą Lekarka googlowala i czytała co to tarczyca i jaki ma wplyw na organizm i starania..Oczywiściejestem z Anglii dokładniej troszkę pod Bristolem. Najbliżej polskiego lekarza mam niedaleko Londynu.. Może niebawem i tak się tam wybierzemy to przy okazji wszystko załatwimy.
Całe GP niestety...Zawsze to jakaś opcja, ja też korzystam, bo właśnie mam niedoczynność, ale w gp nie widzieli problemu. Z resztą Lekarka googlowala i czytała co to tarczyca i jaki ma wplyw na organizm i starania..![]()
Czas jak czas, ale takie wstrzymywanie sikania caly dzień to chyba nie wskazane. Ja już z tym moim testowaniem o 17 mam problem. Dzis myślałam że się zsikam na zebraniu w przedszkolu, ale nie mogłam wyjść do toalety bo to przecież drogocenny mocz do testów [emoji1787][emoji1745]3 razy?? Kiedy miałabym czas na to znaleźć [emoji28]
Pewnie na początku ma to sens żeby zobaczyć kiedy się spodziewać itd. ja niestety tylko testami owu badam owulację. Wy często o śluzie, kluciu jajnika piszecie. Ja nic takiego nie mam. Zero śluzu albo nie wiem jak go badać [emoji6] kłucie jajnika wydaje mi się że czułam dwa razy przy owu wrzesień/pazdziernik ale wtedy mężu mi wziął stchórzył [emoji6] teraz nic, zero tylko pozytw na teścieNiektórym kobietom testy wychodzą pozytywne kilka dni a niektórym zaledwie kilka godzin. Tak czytałam chyba na stronie chcemybycrodzicami. Innym znowu testy owulacyjnych cyklach w ogóle pozywne nie wycjodzą. Sporo jesy takich cyklu na ovufrien.
Ja tam nie wiem... w tym cyklu testy owy nie pokryły mi sie z temperatura i owulacje czułam w dniu testu a nie na drugi dzień, także różnie może być.
I ja się pod tym podpisuje. Jeden dzień pozytw a później znowu wsYtsko znikaNo coś Ty? Dzięki za nadzieję [emoji16]
Ja mam podobnie, czasem w sumie przyuwaze trochę śluzu innego, ale odrobinkę. Nic się nigdy ze mnie nie wylewaPewnie na początku ma to sens żeby zobaczyć kiedy się spodziewać itd. ja niestety tylko testami owu badam owulację. Wy często o śluzie, kluciu jajnika piszecie. Ja nic takiego nie mam. Zero śluzu albo nie wiem jak go badać [emoji6] kłucie jajnika wydaje mi się że czułam dwa razy przy owu wrzesień/pazdziernik ale wtedy mężu mi wziął stchórzył [emoji6] teraz nic, zero tylko pozytw na teście
Pewnie na początku ma to sens żeby zobaczyć kiedy się spodziewać itd. ja niestety tylko testami owu badam owulację. Wy często o śluzie, kluciu jajnika piszecie. Ja nic takiego nie mam. Zero śluzu albo nie wiem jak go badać [emoji6] kłucie jajnika wydaje mi się że czułam dwa razy przy owu wrzesień/pazdziernik ale wtedy mężu mi wziął stchórzył [emoji6] teraz nic, zero tylko pozytw na teście
No i powodzenia dla naszych brzemiennych i testujących [emoji23][emoji173]️
Ja owu da dniach więc czas wziąć starego w obroty![]()