L
Lebkuchen_mum
Gość
O boze moj tez obrazalskiHaha u nas też jest "kiedy mnie przeprosisz " z tym że ja mam okres a mój mąż się zachowuje jakby go miał, obrażalski jak teściowa [emoji23]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O boze moj tez obrazalskiHaha u nas też jest "kiedy mnie przeprosisz " z tym że ja mam okres a mój mąż się zachowuje jakby go miał, obrażalski jak teściowa [emoji23]
Moj tez...nawet czesciej niz jaBoah skąd ja to znam, moj też ma wieczny okres haha
38 dc, miałam owu z tydzień przesuniętaw którym dniu cyklu robiłaś usg?
38 dc, miałam owu z tydzień przesunięta
Trzymam Kciuki [emoji110]to może u mnie też wyjdzie![]()
Trzymam Kciuki [emoji110]
Według kalkulatora mam 7 tc ale biorę poprawkę ten tydzień więc wychodzi 6 tc
W 43 [emoji6]a powiedz mi jeszcze w którym dc robiłaś bete, ze taka wysoka?
mam możliwość jutro zrobić i ciekawi mnie jaka powinna być
Ja 12 luty, no właśnie apka inaczej pokazuje a w necie inaczej [emoji2368]@monika1708 hm.. mi apka pokazuje 7tydz(6+3) a na stronach na necie 6 tydz.. a kiedy mialas termin @? Ja 15luty.. nie wiem czy juz i to sie nie pytalam. Jak cos to wybacz, zakrecona jestem ;-)
Ja 12 luty, no właśnie apka inaczej pokazuje a w necie inaczej [emoji2368]