Bridget_Ben
Fanka BB :)
W poprzedniej ciazy tez mi tak szybko pozytywne wychodzilyPozytywny test 6 dni po owulacji? Szoksuper ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poprzedniej ciazy tez mi tak szybko pozytywne wychodzilyPozytywny test 6 dni po owulacji? Szoksuper ❤
Dziewczyny, dzisiaj taka krechaZobacz załącznik 1127225
Proszę, mój duchwidzicie coś ? Czułość 20
Widzicie tu jakiś cien cienia czy calkiem biel vizira? Bo ja juz wariuje i im dluzej patrze tym probuje cos wypalac i jak by bylo ale to chyba moja wyobraźnia.
Dzien przed @ 16 dpoZobacz załącznik 1127331
Przyszedł okresale trzymajmy kciuki za kolejny cykl
![]()
Pojadę po 14 zrobić betę i progesteron żeby zobaczyć czy w ogóle owulacja była
Dziewczyny, powiedzcie mi kiedy mogę zrobić najszybciej betę. Ostatni okres miałam 15.05, moje cykle trwają około 28-30 dni. Czy jak zrobie w najbliższy piatek, tj. 05.06 będzie ok?
Wynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczyZ jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Ja też nie zdziwiłabym się gdyby tak wyszło u mnie, ale testowałam owu i wyszla taka piękna krecha wiec raczej dwóch owu nie będę miałaWiesz, mi pozytyw wyszedł w 55dc [emoji848][emoji2955]
Ja też nie zdziwiłabym się gdyby tak wyszło u mnie, ale testowałam owu i wyszla taka piękna krecha wiec raczej dwóch owu nie będę miała [emoji1787][emoji1787]
Trzymam kciuki żeby się udało!Mi też w tym cyklu wcześniej owu była A poprzedni bardzo długi był jak nigdy i pewnie bez owulacyjny. Ja czekam do @ i zobaczymy.
Super! Gratuluję! Nie chyba, a na 100% COŚ znaczyWynik bety, chyba jednak ten duch coś znaczyZ jednej strony bardzo się cieszę ale jeszcze przyjmuje to na chłodno, powtórzę za pare dni.
Ja zrobiłam test owu w 10 dc i był pozytywny więc moja owulacja też wcześniej niż myślałamDziewczyny muszę Wam opisać bo myślę że to ważne. Wczoraj pisałam Wam że w środę idę na monitoring ale dzisiaj rano zaobserwowałam śluz i myślę coś jest nie tak. 11 DC to chyba za wcześnie na owu. Zrobiłam test owu i 3 krechy jak nic. Zadzwoniłam do lekarza umówiłam się na dzisiaj pojechałam i mówi że dobrze że Pani przyjechała bo pęcherzykma już ponad 22 mm. Wieczorem mamy się starać. A myślałam że owu będzie tak 14-15 dzień.