MonikaPrz.
Początkująca w BB
Tylko igm tez wyszło dodatnie. Od 1.0 jest dodatnie a ja mam 2.23Igg świadczy o tym, że przeszłaś ją

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko igm tez wyszło dodatnie. Od 1.0 jest dodatnie a ja mam 2.23Igg świadczy o tym, że przeszłaś ją
Dobra 3 listopada, bo zamówiłam testy z allegro hahahahahahMatko za tydzien? Chyba masz ciepliwosc ze stali![]()
Obstawiam ciążową.
Cień to miałam ja! Aż ci pokażę. Tylko uprzedzam trzeba na maxa podjaśnić ekran, ubrać okulary i się wpatrzeć. Tu ma być plus. W pionie jest taka kreseczka jak szpileczka. Następnego dnia beta była niecałe 19![]()
Jak dla mnie to dodatni ale pewnosc będzie po becieMyślicie, że to fabryczna? Zobacz załącznik 1332155
Witam. Ja również staram się od 2 lat, miałam dużo badań okazało się że mam wrogi śluz i w tym miesiącu miałam podchodzić do inseminacji. Zrobiłam badania potrzebne i wszystko ok po za cytomegalia
Wyszło mi IGg 227 iGm 2,23 norma dodatni od 1.0
Wizyta w środę I trochę sie nie pokoje jak to teraz będzie. Może ktoś miał podobne doświadczenie z tą cytomegalia ?![]()
Tutaj jest dokładnie zdjęcie wynikuIgg świadczy o tym, że przeszłaś ją
DziękujęJak dla mnie to dodatni ale pewnosc będzie po becietrzymam kciuki
![]()
Nigdy nie odczytuje po czasieA któraś z was miała sytuację, że stary test odczytany po czasie był pozytywny i jednak była ciąża?![]()
W środę mam wizytę czekam co mi powie lekarz, opinie są podzielone robiliśmy razem z partnerem wychodzi na to że partner przeszedł a ja dalej to mam.Ja miałam w pierwszej ciąży - ale nie wiem jak to się ma do inseminacji
Na chłopski rozum, ja bym raczej nie podeszła