kasiaa91
Fanka BB :)
WidaćNa żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
Zobacz załącznik 1333673
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WidaćNa żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
Zobacz załącznik 1333673
Boli tzn?Zrobię później jeszcze jeden, ale tak mnie boli brzuch strasznie, że się na nic nie mam zamiaru nastawiać jeśli wyjdzie tez pozytywny
superNa żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
Zobacz załącznik 1333673
Boli mnie podbrzusze strasznie, wczoraj nie mogłam się wyprostować i chodziłam zgięta w pół. Z synem tez tak miałam w ciąży i przeszło dopiero jak zaczęłam brać luteinęBoli tzn?
Mnie w ciąży po pozytywnej becie bolało tak że siedziałam z dwie godziny w wannie z ciepłą wodą. Ale bolał jajnik stricte.
Jestem po antykoncepcji, więc dokładnie nie wiem. Jeśli miałabym dostać okres według moich cykli to 29 (cykle 30) a jeśli według antykoncepcji przy której miałam cykle 28 dni to 31.superktóry dc?
JestNa żywo jest różowa i ciemniejsza. Nie wiem czy na tym zdjęciu będziecie widzieć, ale jak robię w dobrym świetle to się nie chce tutaj wstawić.
Zobacz załącznik 1333673
Beta raczej niska przy takiej kresce wiec jak zrobisz potem test to moze byc nawet negatywny bo nie bedzie takiego stezenia w moczu. Lepiej isc na bete albo powtorzyc juto z ranaZrobię później jeszcze jeden, ale tak mnie boli brzuch strasznie, że się na nic nie mam zamiaru nastawiać jeśli wyjdzie tez pozytywny
To ja bym leciala na bete i zadzwonila do lekarza po luteineBoli mnie podbrzusze strasznie, wczoraj nie mogłam się wyprostować i chodziłam zgięta w pół. Z synem tez tak miałam w ciąży i przeszło dopiero jak zaczęłam brać luteinę![]()
Luteinę mogę dostać online w razie czego, ale teraz nie dostanę się nigdzie na betę. Wszystko do 11. Jedno laboratorium mam przy domu, jest do 15, ale ja mdleję (To ja bym leciala na bete i zadzwonila do lekarza po luteine