L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie beta z progesteronem 55 € 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny, zrobiłam test ciążowy i jest druga kreska. Co prawda słaba, ale wczoraj była biel![]()
U mnie 16 złJa placilam 20 zl
E, no nie, po co komu zrosty w żyłach. Mi się już np ciężko wkłuć w jednej ręce (miałam trochę pobrań bo i ciąża i po porodzie intensywna diagnostyka hematologiczna). I ma to swoje efektyKuuuurde, ni to pewnie. Mozna robic co 2 dzien![]()
Jestem po odstawieniu tabletek, więc albo jeden dzień przed jeśli cykl miałby być 30 dni lub jeśli taki jak na tabletkach (28) to byłoby 1 dzień po.To raczej ciaza, ile przed @?
Haha zazwyczaj kończy się na 1 w cyklu bo to dobitnie zabiera nadziejęKuuuurde, ni to pewnie. Mozna robic co 2 dzien![]()
Ale w sensie który punkt jest przykry?A to takie przykre doświadczenie raczej.![]()
Chyba ciężko jednoznacznie stwierdzić Wiadomo że szczepionka zwiększa ryzyko powikłań zakrzepowych tak jak i choroba... Ale chyba nikt nie określił do którego momentu do kiedy trwa to ryzyko, a przynajmniej ja nie znalazłam takich informacjiOk dziewczyny smutno mi...zdecydowałam że odpuszczę ten cykl i zaszczepie się na covid. Przeszłam ale rok temu więc boje się co by było gdyby. Myślę że druga dawka będzie jeszcze w listopadzie. Tylko co z grudniem, myślicie że można się starać tak wcześnie po przyjęciu? Teraz jestem jakieś 3/4 dni przed owu bo pojawił się śluz owulacyjny i jakoś mi tak ciężko z myślą że nici że starań.