reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zrob i daj znac, 3mam kciuki
Niestety negatywny.. chociaż nie wiem czy ja go nie zalałam czy coś bo jest ma kreski ale poziomo… podbrzusze nie boli mnie prawie w ogóle za to cycki jak szlag

Załączniki

• 8541B210-31D7-4984-8EAE-8CC7227C6804.jpeg
    8541B210-31D7-4984-8EAE-8CC7227C6804.jpeg
    912,3 KB · Wyświetleń: 97
  • image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 87
Niestety negatywny.. chociaż nie wiem czy ja go nie zalałam czy coś bo jest ma kreski ale poziomo… podbrzusze nie boli mnie prawie w ogóle za to cycki jak szlag
Negatyw ale...ja np przy biochemicznej jak zaczęłam plamić to test był negatywny a z krwi wyszła beta 20, po prostu z moczu hormon był już nie do wychwycenia przez test bo zbyt rozrzedzony. Szkoda, że rano nie zrobilas :(

reklama
Do góry