Jula19
Fanka BB :)
Wydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.Zrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.Zrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik![]()
Zobacze jak wyschnie jaki bedzie w porownaniu do tamtychWydaje mi się że ten z dzisiaj jest ciemniejszy niż ten, który był ostatnio.
Tak sie martwiłas ze wyłapac nie mozesz to teraz bedzie przez tydzien PikZrobilam teraz test owulacyjny i taki. To ja juz nie wiem czy pik był czy to jest pik![]()
Chyba takTak sie martwiłas ze wyłapac nie mozesz to teraz bedzie przez tydzien Pik![]()
Nie sądzęDziewczyny, czy znieczulenie używane przy wyrywaniu zęba i ewentualny antybiotyk po wyrywaniu może spowodować jakieś problemy z owulacją która powinna być ok 5 dni później ? Zdanie lekarzy jest różne więc pytam was![]()
No widzisz. Wtedy na tamtej focie jak wrzuciłaś po zrobieniu testu na moje oko troche brakowało koloru. A te z dziś są bardziej intensywne.Dobra wysechł. Faktycznie ten z dziś najciemniejszy. I przed chwila dostalam mega kłucia jajnika lewego tego z ktorego niby miala byc 2 owulacja no ale to nie jest tak ze 2 owu jest w ciagu 24h jak jest podwojna?
Seks byl wczoraj rano i wczoraj wieczor. Myslicie ze doprawic dzis na wieczor jeszcze? Czy dac juz chlopu spokoj(wieczorne sexy to byla akurat jego inicjatywa wczoraj
mowil ze siusiaka musi dorobic)
A kiedy planujesz testować? Ja w tym cyklu nie robilam testów,ale bylam u lekarza i powiedział, że celuje, że owulacja będzie wlasnie ok.20-21.11,Ja pamiętam, że któraś z was miała pik wtedy co ja ale nie pamiętam kto[emoji2372][emoji85] 21 listopada. Zastanawiam się kto będzie testował w podobnym terminie co ja [emoji28]