Atramentowa
Fanka BB :)
Ja może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniaKtóra testuje ze mną końcem listopada początkiem grudnia?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniaKtóra testuje ze mną końcem listopada początkiem grudnia?![]()
To identycznie jak u mnieA kiedy planujesz testować? Ja w tym cyklu nie robilam testów,ale bylam u lekarza i powiedział, że celuje, że owulacja będzie wlasnie ok.20-21.11,
Ja mialam 20
To idealnie jak u mnie. Z tym, że ja 29 mam mini zabieg i będę próbować się już wtedyJa może też zatesteuje, chociaż lakarka nie widziała owulacji.. Ale wiadomo że nadzieja umiera ostatniamój planowany termin @ na 1-2 grudnia
Nie, dzisiaj jakieś plamienia - skończyło się idealnie po tylu dniach co kazdy mój okresA to krwawienie nadal jeszcze jest?
Ja może sprawdzę w niedzielę, to wypada wg moich obliczeń teoretycznie 12 dpo. A jak będzie biało to już poczekam na tą @...To idealnie jak u mnie. Z tym, że ja 29 mam mini zabieg i będę próbować się już wtedy![]()
U mnie piersi to odrębna historia niestety... Bolą w zasadzie i są większe od połowy cyklu. I właśnie w poniedziałek usuwam ostatnie dwa gruczolakowłókniaki i będzie już czystoJa może sprawdzę w niedzielę, to wypada wg moich obliczeń teoretycznie 12 dpo. A jak będzie biało to już poczekam na tą @...
To schizowanie w tym czasie czekania na test jest straszne dla mnie. Nigdy nie miałam żadnych bólów podbrzusza ani jajników przed terminem okresu a od kiedy się staramy o dzidzi to nagle wszystko czuje. Jak to jednak wcale sobie nie można ufać w tych czasach
U mnie jedynym pewnym objawem wczesnej ciąży było zawsze nagłe i widoczne gołym okiem wypełnienie piersi więc dopóki tego mi mąż nie potwierdzi to test ciążowy będzie formalnością![]()
ja mam dopiero testowanie 10 grudnia, akurat będę na wyjeździe służbowym w UK. W razie czego to zabiorę jeden do walizkiJa najwcześniej kolo 3 grudnia [emoji16]
Myślę zacząć już od końca listopadaOoo to pewnie będziemy testować podobnieA Ty kiedy planujesz?