olka11135
Fanka BB :)
A ja trzymam kciuki za Cię! Przytulam![]()
Ja już wyczerpałam pecha na ten rok także u was będą piękne kreseczki i nudne ciążę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja trzymam kciuki za Cię! Przytulam![]()
To mamy razemPo owulacji urosła ale bez szału, a teraz wygląda jakby już spadała jak na okres co dla mnie jest o tyle dziwne ze dziś jest 9dpo. A faze lutealną mam zawsze 13-14 dni. A normalnie tak mi się obniża dopiero w dzień okresu.
Hehe w wigilię mam![]()
Ale co to znaczy @olka11135? Czy ja coś przegapiłam??Ja już wyczerpałam pecha na ten rok także u was będą piękne kreseczki i nudne ciążę![]()
Ja ostatnio placilam coś Ok. 60 zł. Robilam rozeznanie i ceny z kosmosu tak jak piszesz nawet w jednym było za prawie 300 zł... nie rozumiem tych rozbieżności. Tak samo jeśli chodzi o AMH ceny bardzo zróżnicowane. Zawsze robie rozeznanie, gdy robie dużo badań i wybieram tam gdzie najlepiej to cenowo wychodzi.Dziewczyny, ile u was kosztuje badanie witamina d? Ja patrzę na diagnostykę i jakieś ceny z kosmosu ponad 260 zł, to normalna cena?
Ale co to znaczy @olka11135? Czy ja coś przegapiłam??
SuperTo mamy razema może jak nietypowy wykres to akurat będzie niespodzianka?
Wiesz jak to jest, akurat wtedy, gdy coś przekreślamy, może się udać
masz gdzieś wykres dostępny?
O szlag, przykro mi bardzoMojej komórce jajowej coś się powaliło i postanowiła zagnieżdzić się w jajowodzie zamiast w macicy
Nie wiem czy zdecyduje się na kolejną. Chyba już nie
Dokładnie tak, to to badanie.Ja ostatnio placilam coś Ok. 60 zł. Robilam rozeznanie i ceny z kosmosu tak jak piszesz nawet w jednym było za prawie 300 zł... nie rozumiem tych rozbieżności. Tak samo jeśli chodzi o AMH ceny bardzo zróżnicowane. Zawsze robie rozeznanie, gdy robie dużo badań i wybieram tam gdzie najlepiej to cenowo wychodzi.
Powiedzcie, czyli sprawdzając poziom d3 badac to 25 OH, tak?
O szlag, przykro mi bardzoCzyli jednak miałaś nosa... Przytulam Cię mocno
jak się czujesz?
Nieeee tego to nie mamSuchość pochwy?spuchnięte nogi?
mogłaś zrobić tego proga
No właśnie takie dziwne uczucie, tal myslalam ze to może być wina progesteronu...Ja po progesteronie czułam właśnie taki dziwny brzuch