No to super... ja jestem człowiekiem wiecznie zmęczonym...
A libido po owu zawsze mam znikome![]()
Suchość pochwy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to super... ja jestem człowiekiem wiecznie zmęczonym...
A libido po owu zawsze mam znikome![]()
Ja po progesteronie czułam właśnie taki dziwny brzuchZobaczę ranonarazie to czuje brzuch jak na okres .... ale dziś 22dc wiec jeszcze min 4-5 dni do @ ... zastanawiam się, czy to nie skutek tego progesteonu co biorę. Jaki moze byc skutek/objawy za wysokiego progesteronu ??
Pokazywać co tam wyszloZobaczę ranonarazie to czuje brzuch jak na okres .... ale dziś 22dc wiec jeszcze min 4-5 dni do @ ... zastanawiam się, czy to nie skutek tego progesteonu co biorę. Jaki moze byc skutek/objawy za wysokiego progesteronu ??
Albo chociaż powiedzieć, bo na zdjęciu może nie być nic widocznePokazywać co tam wyszlo![]()
@kosik_3
@Bibi89
@AnnEmPe
@wezsietatatooo
@Atramentowa
@Magda 1996
@Natalia91
@Nantes (27/28) data @ jak u mnie
@MamaR
Girls, która testuje jutro? @Bibi89 i kto jeszcze?![]()
Tez już jestem i czekamAlbo chociaż powiedzieć, bo na zdjęciu może nie być nic widoczne
Eeee, Bibka z Barselony pewnie jeszcze śpi, a my tu całe w nerwach![]()
Ale miałaś skok i spadek, czy jak? I kiedy masz urodziny?Ja to się na razie wstrzymuje z testowaniem, bo jestem pewna że nic z tego. Dziwne rzeczy dzieją mi się z wykresem temperatury, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby była tak niska w fazie lutealnej. To pierwszy cykl gdzie też przyjmuje dodatkowy progesteron, nie wiem czy to może mieć taki dziwny wpływ, nic z tego nie rozumiem. Ale to chyba słaby objaw ciąży. Także szkoda testu marnować.
Za to trzymam kciuki za @Bibi89 i wszystkie pozostałe
I tak to jest, miał być prezent urodzinowo świąteczny a będą ryki do poduszki.
Sorry, nie chciałam psuć klimatu ale wiecie jak to jest, czasami trzeba się wyżalić.
Po owulacji urosła ale bez szału, a teraz wygląda jakby już spadała jak na okres co dla mnie jest o tyle dziwne ze dziś jest 9dpo. A faze lutealną mam zawsze 13-14 dni. A normalnie tak mi się obniża dopiero w dzień okresu.Ale miałaś skok i spadek, czy jak? I kiedy masz urodziny?![]()
A ja trzymam kciuki za Cię! PrzytulamDziewczyny trzymam kciuki za wasze kreski ❤