Weronik@29
Fanka BB :)
Ja tez wystartowalamHej! Ja mam krotkie cykle ok 26 dni wiec właśnie jestem po dniach płodnych. Wyszukiwanie objawów ciazowych Czas start!![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez wystartowalamHej! Ja mam krotkie cykle ok 26 dni wiec właśnie jestem po dniach płodnych. Wyszukiwanie objawów ciazowych Czas start!![]()
Ja dzis 8dpo wiec sobie wyobrazJa tez wystartowalam![]()
Ja dzis 8dpo wiec sobie wyobraz [emoji1782][emoji1782][emoji1782]
Jestem z siebie dumna ze nie testowałam [emoji1787] ogólnie nie mam żadnych oznak ani dolegliwości [emoji2374] nawet jakbym chciała coś znaleźć to nie ma co [emoji2374]
Ja bym chciała wytrzymać przynajmniej do piątku czyli 12dpo ale zobaczymyU mnie dzisiaj 6 dpo i też nic sobie nie wkręcam, nic się nie dzieje, i myślę że pewnie dłużej niż do niedzieli włącznie z testem nie wytrzymam[emoji85] no i dzisiaj ostatni dzień jedzenia środka ananasa który mi nawet posmakował [emoji28][emoji23]
A czy miałyście taką sytuację, ze testy owu wam nie wychodziły albo jedno widoczna kreska a owu była ?
Bo ja odkąd robię testy owu (4 miesiąc chyba) to miałam dość mocne te kreski ale raz tylko pozytyw a owu była. A teraz mam te kreski ledwo widoczne a wczoraj nie miałam ich w ogóle a owu powinna być może dzis. W dodatku brałam lamettehelp !
To jak są policustyczne jajniki i jesteśmy na stymulacji to tez zakłamane są te testy ? Czy wtedy można się nimi posiłkować ?Tak mi, ale ale mam w obrazie policystyczne jajniki
Mnie lekarz tez coś takiego powiedział.. ze nie mam PCOS ale jajniki jak policystyczne.Tak mi, ale ale mam w obrazie policystyczne jajniki