Ohoho to sobie poczekamJeśli był wczoraj to przyjmij ze owulacja jest dziś / jutro. I od owulacji 9-10 dni minimum. A tak rozsądniej to z 11-12![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ohoho to sobie poczekamJeśli był wczoraj to przyjmij ze owulacja jest dziś / jutro. I od owulacji 9-10 dni minimum. A tak rozsądniej to z 11-12![]()
Tak też zapewne będzie w moim przypadkuZnając mnie to od 26 stycznia testowałabym już codziennie![]()
Mówisz że 7 dpo? Jutro mam 8dpo - korcisz zeby zasilac patykJa bym już 24 zaczęła![]()
U mnie też cierpliwość to ostatnia z moich mocnych stronJa bym już 24 zaczęła![]()
Trzymam kciukiMówisz że 7 dpo? Jutro mam 8dpo - korcisz zeby zasilac patykale postaram się być twardą
![]()
U mnie też miała być maksymalnie 21 a nawet wcześniej a okazało się, że będzie 25 bo owu przesuniętaU mnie też cierpliwość to ostatnia z moich mocnych stronMyślałam, że już po piku a tu taka niespodzianka
Szykowałam się testować 21 bo to była moja data @
PowodzeniaHej! Ja mam krotkie cykle ok 26 dni wiec właśnie jestem po dniach płodnych. Wyszukiwanie objawów ciazowych Czas start!![]()
Lekarz powiedział że APS zagrały pierwsze skrzypce ale twierdzi również że przegroda też namieszała.Cześć !
Bardzo mi przykro, strata córeczki w tak później ciąży musiała być horrorem.
Powodem była wg lekarzy Twoja przegroda ?