reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ładne sposoby tutaj widzę :-) U mnie raczej spokojnie,nawet dzisiaj w nocy nas napadło tak spontanicznie,także całkiem miło mi się spało.:-D:-D Ja z niecierpliwością czekam jeszcze te 4-5 dni i wtedy testuję.Cholercia,kij tam z postanowieniem,że nie będę- no za Chiny ludowe nie wytrzymam.:-D:-DAle póki co,staram się na razie bardziej nastawiać na przyjście @ niż na jej brak...wtedy ewentualne rozczarowanie mniej zaboli,a z kolei miła niespodzianka będzie dwa razy bardziej radosna.:-) Tak to sobie tłumaczę haha,ale zobaczymy jak będzie.:-D

reklama
Akuku czesc ,to czekamy na dlugiego posta :-p

Karotka ja Cie podziwiam kobieto,ja to juz pewnie bym sie testowala ;-)

Ja nadal czekam na @ abym tylko nie dostala na zajeciach...:sorry2:

Bym zapomniala Pam daj znac co powiedzial lekarz ...

Ostatnia edycja:
edyta no już sama się sobie dziwię,że taka cierpliwa jestem :-D No i życzę ci,żeby nie było żadnej wpadki na zajęciach...przypomniałam sobie,jak kiedyś w szkole,jakaś uroczystość była czy coś,ja miałam bardzo jasne spodnie...a tu baaaach....okres....:szok: Myślałam,że się ze wstydu spalę.Na szczęście rówieśnicy zareagowali całkiem ok,tzn ze zrozumieniem.;-)

Karotka dobrze ze normalnie zareagowali .
Ja to dla pewnosci podpache zaloze, zeby nie palic cegly w razie wypadku :-D:-D

Dziewczyny,na ebayu wynalazłam 20 testów ciążowych za 3,49 euro (plus 1,80e wysyłki)...wprawdzie to są takie najzwyklejsze testy,żadne tam Clearblue czy inne jakieś digital,i tak się zastanawiam czy warto zamawiać,bo w sumie tanio,napisane,że mają czułość 10mIU/ml ,a że się nie znam,to zapytam was :-)20 Schwangerschaftstest BLITZVERSAND 10 mIU/ml hCG Pregnancy Tests ULTRAFRÜH | eBay
Albo takie http://www.ebay.de/itm/2-x-Clearblu...schaftstests&hash=item2c593ea94f#ht_896wt_900 z tym,że droższe i w tym 2x Clearblue digital i 10x zwykłe...jak myślicie?

Ostatnia edycja:
karotka - nie moge wejsc bo mam zablokowane w pracy aukcje:p
ale wiem o jakie Ci chodzi
ja tez takie kupowalam w zeszlym cyklu

na pewno odciaza portfel
i sa ok :)

ja pewnie gdyby nie ten jeden co sie obstal z tamtego cyklu tez bym takie pokupila, ale tak jak pisalam zamierzam czekac najdluzej jak sie da i zrobic ten jeden, mam nadzieje, ze szczesliwy:-D

reklama
a moj dzisiejszy @ jest juz do zniesienia :)
mysle ze 2 dni i bedzie po :-)
jakos wczoraj mega bol i duzo
dzisiaj juz w ogole bezbolesnie i ilosc zmniejszona o polowe :-)
zyc nie umierac doslownie:sorry2:

Do góry