• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Lekarza nie bylo przed swietami zeby wyjac. Nie mam pojecia czy moze antykoncepcja zmienic wynik. Zapytalam na forum.

Co do buli to spokojnie. .. moze to byc implantacja? ? A Ile dniowe masz cykle? ?

reklama
Pam cykle mam na ogol.28 dniowe ale owu mialam podobno w 16 dc wiec ten cykl bedzie chyba 2 dni dluzszy no chyba ze 2.faze mam 12 dniowa.
Hmm moze implantacyjny... Dzis 5 dni po owu... Ale czytalam gdzies ze skok temperaturt to tez nie musi byc w dniu owu... Badz tu.czlowieku madry i pisz wiersze...

Miciurka no sliczna dzidziunia super gratuluje.

Tiluchna Kochana to poszalalas z alko ,ja w ciazy raz wymiotowalam po alko,oczywiscie nie wiedzialam ze bylam w ciazy,wiec myslalam ze piwkiem sie podtrulam :-D

Akuku no to tempka ladna,jeszcze troszke i wszystko sie wyjasni :tak:

Pam a Ty kiedy testujesz ? masz pelno objawow ciazowych :-p ale tak jak piszesz moze to byc przez hormony .

Miciurka Sliczna ta Wasza kaczuszka ;-)

U mnie bez zmian sluzu brak,test zrobie wieczorkiem ale nie sadze aby dzisiaj byla owul,przytulaski i tak beda :-)

Hej dziewczyny

Nie bylo mnie troche poniewaz przyjechalusmy do Polski i jakos malo czasu...

Bylam u gina ciazy nie widzial ale mowi ze wszystko sie moze jeszcze okazac bo dzis 24 dc a ja sie dziwnie czuje odrzuca mnie alkohol i jakos wydaje sie ze mam wech czulszy i jakos mi mdlo... Ale okaze sie test juz kupilan ale chyba za wczesnie go robic:/

Do tego okazalo sie ze te plamienia przed i po okresie to niestety miesniaki... Malutkie ale sa i mam sie sprezyc z dzidziusiem bo potem moze byc roznie...

Trzymam za wszystkie mocne kciukasy!!!!

Kamilka to teraz bedziesz musiala miec czeste wizyty u gina aby sprawdzac czy nie rosna,z tego co czytalam male miesniaki nie sa grozne i przewaznie nie daja zadnych dolegliwosci,ponoc wieksze moga dawac objawy typu,krwawienia,problemy z oddawaniem moczy,zaparcia...a jakiej wielkosci one sa u Ciebie ??

Pam w takim razie czekamy na wynik ;-)

Ja dzis zdycham... leb mi peka ... Wszystko mnie boli... Ahh juz sie dzis poplakalam...kur...hormony... kreci mi sie e glowie masakrycznie...no umieram...
Dobra nie bede wam tu.smucic idz ale dzien mam do doopy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry