• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hej dziewczyny mam pytanie...
Pobolewa mnie brzuch:( do tego mam w sluzie leciutkie zabarwienie krwia... Czy moze to byc ovulacyjne krwawienie?? Bo kiedys tak miewalam i lekarz mowil ze przy silnym bolu i ovulacji moze byc lekkie krwawienie... I nie wiem co robic zostala mi jedna tabletka na ta infekcje i darowac sobie ja i dzialac czy wziasc i probowac dopiero pojutrze?? Rajciu zwariuje brzuch mnie boli jak na okres i plecy strasznie...:(

reklama
Rano mialam plamienia teraz juz nic... Przez caly dzien. Zobaczymy co jutro bedzie.

Kamila ja nie wiem co to jest co Ty bierzesz a nie mozesz go gina zadzwonic ??

Dzwonilam mowi ze to nie od leku.... Tylko ovulacja.. No dzis wezme ostatnia tab i moge jutro dzialac;)

Tylko jesli ma racje to cos mi sie popierdzielilo i strasznie wczesnie mam ovu...

Akuku ja miałam kiedyś wszystkie serie Magdy M bo uwielbiałam ten serial ale potem leżały tylko i się kurzyły więc wystawiłam na allegro i sprzedałam...

ja jestem wielką fanką serialu Friends, u w i e l b i a m ich, a właszcza Joey'a!!!

do tego stopnia uwielbiam ten serial, że nawet pracę magisterską pisałam na podstawie tego serialu :rofl2:

moja praca miała tytuł- Difficulties in translating slang and idiomatic expressions based on ‘Friends’.

przygotowania i pisanie pracy polegało na ogladaniu odcinków po angielsku i potem porównywanie wyrażeń slangowych i idiomów z tłumaczeniem przez lektora i z wersją z napisów. Super sprawa. Aż chciało mi się pisać!
Śmiem stwierdzić , że nawet mogłabym to pociagnąć dalej i jakiś doktorat trzasnąć, hehe :-D :-p

hejo:)

Wrocilismy z miasta- szukalismy sukienki na komunie zmierzylismy ze 20..ale moje dziecko jest bardzo wybredne- spodobaly jej sie 3- ale jak to stwierdzila "to jeszcze nie jest to- nie schwyciły mnie za serce"
No to nie- napraszać sie nie bede- mamy jeszcze czas....

Brzuch mnie ciągle boli:( to chyba na @ ..masakra kurde juz myslam ze moze sie uda a tutaj chyba jednak @ przylezie, cycki mnie bola- o dziwo nigdy nie bolaly-musialam zdjac stanik bo nie moglam w nim chodzic, zle sie czuje mierzylam temperature- mam 37,5 i jakos tak mi zimnawo troche ..ech...

GDZIE LISTA?

kurcze sama nie wiem- ale w pierwszej ciazy mnie nie bolil brzuch na @...a nieeeeeeeeeeee-bolil- bo sobie wmawialam caly czas ze boli mnie brzuch i zaraz @ przyjdzie a juz bylo ze 2-3 tyg po terminie

Die no widzisz ?? Nic nie pozostalo tylko czekac :-) jak dla mnie mozesz zatestowac za2-3dni ale Ty pewnie jeszcze z tydzien poczekasz.:-)
A ja dostalam takiego ataku kaszlu ze zaraz umre...
A lekarz mi nic nie dala bo oskrzela mam niby czyste... Jak czyste jak ja kaszle tak ze.zaraz sie udusze.

no raczej niezatestuje,,,,,bede czekac co los przyniesie....narazie zapowiada sie na @ chyba...i jakaies choróbsko ;/

Akuku a co lekrz powiedzial ze co to moze byc?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry