• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ten kaszel ?? Pewnie wirus... Ale u niej mi bylo lepiej akurat. No nic mam nadzieje ze nie zejdzie na pluca I obejdzie sie bez antybiotyku.
Jezu niech juz ta @ pprzylezie.do mnie noooo...
U mnie wszyscy mecz ogladaja, a j zrobilam saltke z feta mmm :-)
Mam zrobic na piatek cos polskiego do przedszkola dla dzieci. Piwiedzialy ze moze byc na slodko ale nie musi ?? Co radzicie ??
Ja myslalam o faworkach lub o jableczniku, albo o polskim serniku hmm no nie wiem co zrobic.

reklama
akuku u mnie też mecz leci, Polska - Irlandia.

ja bym faworki zrobiła, bo szarlotkę albo sernik to oni znają dobrze, lepiej coś innego zrobic.

a najlepiej to bigos albo żurek, hehe

Watpie zeby dzieci zjadly bigos...
Ogolnie szkoci lubia polskie slodycze a malo ktory lubi takie wytrawne jedzenie.
ja myslalam o takim jableczniku innym. Tzn nie standard ze viast na to jablka I na to ciasto bo to u nich wlasnie jest tylko jakbla pokrojone w kostke wmieszane w ciasto.
A sernik na zimno tu maja ?? Taki na biszkoptach ??
Myslalam zeby moze zrobic ten teczowy sernik ale to nie jest typowo.polskie... Ehh

Karpatke??? Napoleonke??torcik bezowy??? no i oczywiscie TRADYCYJNY BISZKOPT Z KREMEM OWOCAMI I GALARETKA! , faworki to fajny pomysl bo chyba tylko wlosi maja podone ale na slono!

PTASIE MLECZKO BYLOBY TEZ FAJNE- ALE NIE MAM POJECIA JAK TO ZRONIC- chyba ze Ty potrafisz:)

Do jutra musze zadecydowac. Babka chciala zebym spisala co uzywalam, a do faworkow potrzebna jest jedna lyzka spiritusu... Nie wiem czy przyjma...
A ptysie moze co??

heyy kobitki :):) ja standardowo podczytuje was ale tez nie jestem wstanie was nadrobic tyle tematów:rofl2::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr::errr:
hehehe
dzis melduje dwieeeeeeeeeeeeee tłusteeeeeeeeeeeeeee krechyyyyyyyyy na owulacyjnymmmmmmmmm :-D:-D
ale dam spokój mojemu bo juz go ptak boli od moich igraszków jutro rano z molestuje gada
:D:D:D:D:D :-D:-D:-D

Limonka- GRATULANCJE!!!!! trzymam kciuki zeby dotarl do Twego jajunia- silny prezny jędrny i bezlistosny plemnior- przebil sie przez scianke i połaczyl z jjajuniem a potem zadomowil sie wygodnie na 9 miesiecy!

Akuku- do faworków mozna dodac tez ocet zamiast spirytusu- wiec nie ma problemu- a faworki to bardzo charaktersytyczne polskie "ciastko" a i tlusty czwartek za rogiem- czyli jutro...pączki pączusie, donaty faworki................mniaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Limonka gratuluje testu owu pozytywnego :-) :-)
molestuj, sobaczysz jeszce kiedys bedzie Cie prosil o to :-)

Die no zrobie faworki ze spirytusem to jedna lyzka jest.

Wiecie co zmierzylam sobie tempke z ciekawosci I jest 37.26... Hmm zobczymy jaka bedzie jutro. Caly czas jestem na wyzszych temperaturach, @ nie ma... I nie wiem ile bede czekac bo w.koncy castangus.wydluza druga faze... Pierwsza wydluzyl tez... Dzis mam 31 dc

No nic czekam do jutra... Jest jeszcze za co kciuki trzymac ?? Raczej nie... Juz sie pogodzilam ze straconym cyklem I czekam na nastepny.

Znowu spalam dzis w dzien :-( no hormony szaleja ... Szaleja.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry