• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kasiol zdrówka dla Was! Teraz dużo znajomych mówi, że poprzeziębiani. Nas ominęło na razie (odpukać) ale Julka jest dwa dni po szczepieniu i mam nadzieję, że nic nie złapie. A jak tam Felek zareagował na pierwszą wizytę u dentysty??
Fajnie, że skoro chciałaś odstawić to udało się tak bezproblemowo!

Tysia wspaniałe wiadomości :) niech maluszek sobie zdrowo rośnie :) :) ciśnienie też miałam takie przed wizytami ale to nawet lekarz sam wiedział, że to stres po tych wcześniejszych doświadczeniach i zawsze od razu brał mnie na usg i pierwsze co to mówił, że serduszko bije a potem już na spokojnie sprawdzał wszystko i badał na fotelu :) w domu ciśnienie dobre, wręcz często niskie. Tobie też życzę, by było książkowe :)

reklama
Tysia super , Gratulacje.
Z ciśnieniem tez tak mam , w domu 100/70 albo i niższe w gabinecie pod 120 /90 ;)
Kasiol nic nie widomo. Moja znajoma 6 lat walki o pierwsze maleństwo, udane dopiero dzięki IUI i ... po 14 miesiącach naturalnie bliźniaki ;) różnie w życiu bywa.

Ja dzis na opiece bo tak źle sie czułam ze nie dałam rady do końca dnia prowadzić lekcji :( . Mówi sie ze mdłości znikają po pierwszym trymestrze a ja teraz rzygam jak kot, masakra. A do tego jutro też mam tyle że zaocznych na 3 godziny.
Dobrze, że mój Leoś to cudo nie dziecko bo bym chyba zgon zaliczyła.

Wszystkiego najlepszego babeczki [emoji5]

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Spóźnione ale najszczersze : Spełnienia marzeń kobietki !

Dzięki. Lepiej u mnie. Jutro ide na glukoze 75 , już sie boje czy aby nie było z powtórką ;)

Natka no własnie nie zrobiłam. Poszłam i okazało sie ze mam mieć skierowanie a nie zlecenie :( 4 lab obeszłam i nikt mi nie chciał zrobić. Więc czekam na pon na moją dr żeby mi skierowanie wypisała i przy okazji l4 na wtorek żebym mogła zrobić to badanie. Przy okazji mam zrobić też awidność tokso igm .
Dzis strasznie zmęczona jestem, od 7 rano do 14.30 w szkole lekcje :( teraz mam w domu szpital bo Kuba i Kinga kaszlaki. Do tego jutro męza nie ma cały dzień. Byle przeżyć do czerwca ;)

O kurcze anisen... ale wymyślają... ja też miałam zlecenie ale ja nie miałam problemu bo i tak robiłam prywatnie.
No i mi niestety wyszło kiepsko-miałam cukrzycę ciążową.
A czemu masz awidność zrobić? Podejrzewają aktywne zakażenie toxo?
Zdrówka dla dzieci!! Obyście przetrwali spokojnie jutrzejszy dzień :)
A do czerwca już niedużo pozostało ;)

reklama
Natka no własnie masakra. Z Leo ponad 2 lata temu tego nie miałam a teraz 4 labory, ja też prywatnie w każdej chcą skieroanie ! Jutro ide do gina na wizytę i po to skierowanie.
Co do tokso to ja od czasu Kingulki mam dziwne wyniki, IGM dodatnie, IGG dodatnie , ale z IGG nie wskazuje ani tak ani tak ;) więc co zmiana lekarza to robię awidność. No i bede w plecy 300 :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry