Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Haha czyli jak ja 3 synow i corcia tylko w innej kolejnosci bo cora najstarsza nie ?
Haha ja tez jeszcze sukienki trzymam te za male ale chyba jednak zaczne sie pozbywac
Hej
dziewczyny sorki ze wam wchodze w watek lutowek ale watek kwietniowek umarl smiercia naturalna . A zobaczylam wpis patuski i aninsen i musialam cos napisac
Jej patuska gratuluje i to jeszcze podwojnie
Aninsen super my tez czekamy na piatego malucha i tez mam Termin na sierpien
Akuku mam dwoch synow 12 i 2 latka i dwie corki 8 i 10 lat czuje sie dobrze. Termin mam na 07.08 dzisiaj zaczynam 18 tydzien niektore dziewczyny z tego watku poznalam na kwietniowkach Jak staralam sie o czwartego malucha. Byla jeszcze Nuska ale widze ze zniknela.
Happymama Gratulacje Wow, podziwiam.
Termin mam na 17 sierpnia, z USg. Inaczej sie nie da bo wpadlismy na cerazette na razie porobione genetyczne i wszystko ok. Ja do końca czerwca musze chodzić do pracy, wiec tylko to zmienia ze od września ide na macierzyński.
Teraz uzgodniliśmy ze amen J robi podwiązanie plus na wszelki wypadek ja
Musze przyznać ze wielkie wyzwanie przed nami, szczególnie ze babcie mamy od wielkiego dzwonu a raczej jedną bo teściowa niestety ale nawet do pomocy sie nie nadaje
Jakoś damy radę.
ojej ale się tu kwietniówek zebrało witaj happymama wow! piąty maluszek w drodze - gratulacje a jak tam w ogóle dzieciaczki?
anisen moja koleżanka też wpadła na anty a mi się zawsze wydawało to niemożliwe, myślałam że tylko jak zapomni się tabletki albo z opóźnieniem weźmie, ale Ty jesteś drugim dowodem na to, że wszystko jest możliwe hehe