• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuska bo co innego przejac inicjatywe raz na jakis czas....zreszta u faceta przwjac inicjatywe czyt. "zrob mi dobrze ustami" hehehe wiesz gra wstpna ale dla faceta :-P hehe
Mowie Ci odpusc, nie wspominaj ze masz ochote, ani ze plodne sie zblizaja, czekaj az mu sie jajka zapelnia tak ze bedzie chodzil za Toba jak glodny pies :-P z jezorem na wierzchu... A Ty wtedy no postaraj sie kochanie hehe :-P jakis masaz hehehehe

reklama
Nuuuśka wszystko się ułoży :-) na pewno to nie jest tak że Ł nie potrzeba przytulanek bo chyba każdy tacet tego potrzebuje ;-) spróbuj sposobu akuku i zobacz jaka będzie reakcja :-)

Zaraz lecę do pracy :-) a Ty paulinka też widzę wcześnie dziś wstałaś :-)
Miłego dnia :*

natka taki mam wlasnie zamiar, zobaczymy jak Ł. sie zachowa, bo fajnie byloby gdyby wrocil Ł. jakiego znalam pare lat temu :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Milego dnia dziewczynki, ja mam dzis niestety dzien do tylka, ale nie tu o tym pisac.

Ogolnie kazdy facet to "ruchacz" nie znam mezczyzny ktory nei lubi bzykac, ona tacy sa dupy dupy i dupy im w glowach. Ale taka meska natura. moze faktycznie za bardzo sie nastawilismcie na to dziecko i on sie blokuje. Musicie porozmawiac a najalepiej odpuscic calkowicie te witaminki srynki seks z zegarkeim w reku.

Ja Wam powiem ze w tym miesiacu mimo ze nie kochamy sie czesto bo Ł nie ma ale jak juz sie kochamy to ogien w szpie:-):-):-) Moge smielo powiedziec z ejest o wiele lepiej niz bylo kiedy wszystko bylo zpalanowane.

heja
u nas pracy że hoho:) moze to i dobrze czas leci-myslałam że dziś wtorek:)
siostra jest juz na oddziale-zrobili jej dzis usg i Staś ma 4250 g:) wiec czeka na decyzje czy nie zrobia cesarki( od jakiegos czasu u nas -robią usg i jak za duże to cięcie:)) więc czekam na Staśka i nie moge sie doczekać:)

Trzymamy kciuki kasiol :-) moja kuzynka też dzisiaj będzie miała wywoływany poród- no chyba że mały wczoraj wieczorem lub w nocy sam zaczął się pchać na świat :-) ale ma razie nic mi o tym nie wiadomo :-)
Miłego dnia :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry