• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

tysia na poprawe endometrium bardzo dobre sa suszone morele, Acard w dawce 75mg pomaga w prawidlowym ukrwieniu i zagniezdzeniu sie zarodka. Najlepszym preparatem jest chyba Estrofem, mowie to na wlasnym przykladzie, ale on niestety wydluza I faze cyklu jak sie ostatnio dowiedzialam, a co za tym idzie dlugosc calego cyklu.

patu$ oby nowy termometr przyniosl szczescie w pomiarach :)

kasiol u mnie tez przez pierwsze 3 dni @ byla strasznie obfita, ale dzis juz prawie pustynia. Juz wiem ze to zasluga ziolek, ten cykl jestem po odstawieniu ich, bo po 3-miesiecznej kuracji zalecany jest miesiac przerwy. Zobaczymy co bedzie w tym cyklu, na razie na pewno jest jedna wielka zagadka :blink:

Mam nadzieje, ze Swieta przyniosa kazdej z Nas szczesliwe wiesci i w nowy rok wejdziemy w dwupaku :-)

reklama
Cześć dziewczynki :*

Nie miałam czasu dzisiaj zajrzeć na chwilę nawet! Wykończona jestem, ale przynajmniej w końcu w domu... Jak dobrze że jutro już piątek!

Kasiol dobrze że @ się w końcu pojawiła. Powodzenia w tym cyklu :-)

Patu$ka u Ciebie też jednak @... Szkoda :*

Tysia nie wiadomo czy na test nie jest za wcześnie :-)

U mnie jak widać tempka ani drgnęła. Stabilna się zrobiła w porównaniu z tymi górami i dolinami sprzed kilku dni ale szkoda że jednak została na niskim poziomie. Ale cóż, takie zycie :-)

witam ;)

@ juz sie dzis zaczela. Takze test był niepotrzebny ; Wystarczyłoby żebym poczekala kilka godzin.

Nuuuska - Acard to jest na recepte? Estrofen sobie daruje, bo w sumie to endometrium najgorsze nie było - 8 mm, a norma jest 8-12 (chyba). FAkt że jeszcze miescilam sie w normie. Jeszcze czytalam ze dobre jest czerwone winko.....

U mnie tez cykl przerwy z ziółkami ; ) ale chce kupic wiesiolek (jutro ;) . Ze sluzem bywa róznie. Wiec nie zaszkodzi.

tysia Acard nie jest na recepte, dostaniesz go w kazdej aptece, ja kupowalam na allegro. Estrofem jest lekiem dobrym, ale jak pisalam, wydluza cykl niestety. Czerwone winko tak , jak najbardziej zalecane w I fazie cyklu, lampka przed snem, Ty nie mierzysz temp. wiec to bez znaczenia, bo u osob robiacych wykresy wtedy moze zaburzac pomiar, ale na pewno lepsze to niz kolejna chemia pakowana w siebie :dry: Przykro mi, ze kurcze i do Ciebie @ zawitala !! :no:
Chyba wszystkie poza natka jestesmy na podobnym etapie - kazda z Nas ma w chwili obecnej @ :-D

natka ja mimo wszystko dalej kciuki zaciskam !! Bo sama wiesz ze wszystko sie moze jeszcze zdarzyc, pozne owulacje czasem sie zdarzaja, u mnie prawie za kazdym razem niestety :/

Milego wieczorku :*

Sorki z3 mnie tak malo ale w kolko kombinuje co tu zrobic zeby wszystko bylo dobrze.

Przykro mi ze @ poprzychodzily , mam nadzieje ze w nowy rok wejdziecie w 2paku.

A ja mam dzis dobry humor bo tesco wplacilo mi 100 wieciej, a 2 miesiace mialam 100 mniej wiec hmm naprawimy cytrynke i chyba zapne wyprawke na ostatni guzik. W razie czego kolezanka zaoferowala sie z mala pozyczka wiec w razie w bede miala jak wszystko pozamykac przed grudniem...mama mi paczke z pl wysle z tymi *******kami bo taniej mnie to wyjdzie...tzn i tak musimy paczke wyslac a to bedzie przy okazji.

Aaa i kolejna dobra wiadomosc w m pecherzu nie ma zadnych nieprawidlowosci typu guz czy rak... na szcescie wiec na 99 byl lub nadal jest kamien bo co jakis czas krew w moczu jest czyli sie przesowa, badanie bardzo nieprzyjemne bylo ale ja sie ciesze ze wiem ze jest zdrowy.

Reka zrosla sie w poltorej tygodnia !!! W lokciu wiec tez super, mabteraz cwiczyc , prostowac reke ale nie dzwigac.

Tak wiec jakby wszystko idzie w dobrym kierunku ? Jejeku ale mam dzis megandobry humorek.
Milego dnia.

Akuku - czytam twojego posta i normalnie coraz bardziej sie usmiecham ;) Kolezanka z pracy pytała nawet z czego sie tak ciesze ;)
Super ze u was sie ukladac zaczelo ;) Mam nadzieje ze teraz bedzie coraz lepiej ;)

hej:)
no akuku jescze troche i bedzie można podsumowac rok 2013:) jak zycie potrafi zaskakiwać-bo wszystko co się popsuło-na koniec się naprawie:) teraz tylko szczęśliwe rozwiązanie-ale to już na nowy rok 2014 :)
dziś baska z enpr miałao pozytywa:) i tez odrazu mi na sercu cieplej-mimo że za bardzo sie nie znamy-ciesze się z kazdej fasolki-wiem jakie to ważne i ile radości daje!
nuśśka no prawie wszystkie razem w tym cyklu-chyba ostatnim w tym roku, czy z prezentem na świeta? czas pokaże:)
natka może jeszcze owu przed tobą-na szczescie masz stabilną tempke-taką na pierwszą faze:)oby wzrosła!!!

Cześć :-)

Nuuuśka, kasiol wiem że wszystko jest możliwe, może owu dopiero będzie. Ale nie nastawiam się bo po co... Choć dziś tempka w dół. Jajnik rano bolał, teraz boli podbrusze i w ogóle mam wrażenie jakby zaraz @ miała przyjść :/

A u Was faktycznie praktycznie wszystkie jesteście na tym samym "etapie" cyklu :-) tylko ja się "wyłamałam" hehe :-D

Akuku fajnie że wreszcie zaczyna sie układać :-)

Akuku jak milo czytac dobre wiesci :) Najwazniejsze zeby z dlugami w nowy rok nie wchodzic :)

Co do nowego termometru to jedyyny minus to to ze nie ma pamieci. W starym to zmierzylam temp. wylaczylam go i poszlam spac potem sprawdzalam jaka tempka a w tym musze od razu.

Dzis odebralam wyniki biposji. Nic groznego do ponownej kontroli za pol roku.

reklama
Patu$ super że wyniki w porządku! Wiedziałam że tak będzie :-)
Co do termometru to kwestia paru dni i się przyzwyczaisz. Albo zapisuj sobie w telefonie i idź spać dalej :-) ja nie mam akurat tego problemu bo zaraz po pomiarze wstaję ale w weekend zapamiętuję i idę dalej spać- to naprawdę kwestia przyzwyczajenia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry