AniolekBB
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, ja jestem już w domu wypisałam się na własne żądanie, miałam zabieg o 13, zrobili mi bete tylko 48
... ale będe się dzielnie trzymać i za jakiś czas znowu spróbujemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Nie chcę się załamywać, co będzie to będzie...
Ledwo się ruszać mogę ;-)Delleware - mysz?No nieźle
Ja się nie boję myszy
Bardziej tego, że taka dzika to ugryźć może, bo ja już bym na ręce chciała brać :-) Tylko pająki mnie przerażają
![]()
fuj
Mam sposób na pająki
:-) Oczywiście do rana tam leżał w kałuży domestosu, dopiero mama to wytarła, bo nawet zdechłego bym nie dotknęła przez żadne chusteczki!!!
I od tamtej pory mam na nich patent
Ale u rodziców w lecie w ogrodzie w altance jak wieczorami/nocami grille się robi, to dosłownie się spuszczają czasami przed oczami
Ale mój J sprowadził mnie na ziemię, że często nas nie ma w domu i kto by je karmił? No i nie wzieliśmy. Ale mamy za to już od ponad roku rybkę, jednego bojownika w kuli ;-) I ona jak na weekendy wyjeżdżamy to jakoś sobie daje radę i żyje