reklama

..:: Staraczki marzec 2013 ::..

Aniołku nie wiem co napisać. Strasznie mi przykro :-(

Ailatan te testy owu, co brałyśmy u tego samego sprzedawcy sprawdzają Ci się? U mnie ciągle jedna kreska, a w zeszłym miesiącu na innych testach już od początku cyklu było widać jak ciemnieje druga. Nic nie łapię z tego :crazy:
Poza tym ten mój cykl jakiś dziwny. Temp nie ma skoku, pryszcze jak na owu, śluzu jak na lekarstwo (a jeszcze do tego biorę wiesiołka) - dziwne....

reklama
Aniołku, strasznie mi przykro, że i Ciebie to spotkało. Jeżeli potrzebujesz wsparcia, mamy na tym forum swój "podrozdział" - Poronienia. Dziewczyny są naprawdę pomocne. Najwięcej się dzieje na wątku "Ciąża po poronieniu" - on jest dla wszystkich, i dla tych, co już są w ciąży, i dla tych, co się starają, i dla tych, co chwilowo się starać nie mogą. Kopalnia wiedzy i dużo empatii. Jakbyś potrzebowała pogadać, zapraszam. Możesz pisać na priv, zawsze odpowiem. Wiem, jak Ci teraz ciężko. I wiem, jak ciężko myśleć pozytywnie, ale myśl pozytywnie. Po deszczu zawsze jest słońce. Tak też będzie u Ciebie, choć słaby ze mnie meteorolog i nie umiem przewidzieć, jak długo ta pora deszczowa będzie trwała.

Moniquaa, ja też mam testy ovu z tego samego miejsca i też uparcie jedna kreska, nawet cienia drugiej. Mam wrażenie, że na tych aptecznych chociaż cień wychodził i ta kreska sobie po prostu ciemniała. Może te są mniej czułe? A może za wcześnie? Nie wiem. Zaczynam się zastanawiać, czy nie kupić aptecznych i nie porównać wyników z tej samej próbki.

Katherinne ciekawe. Nie tylko ja tak mam, Ty także.
Poprzednio miałam też allegro. Opakowanie identyczne tylko były różowe a nie niebieskie i idealnie pokazywały. Niby ta sama czułość... No nic chyba zamówię je jeszcze raz. Te zamawiałam tylko dla czulszych testów ciążowych, nie przewidziałam że z testami owu coś może być nie tak :/

Agaawa czytałam, że testy ciążowe długo czasem potrafią nie pokazywać drugiej kreski, więc nie wiem...

Moniqaa - no właśnie ja mam te same z niebieskim końcem. Wczesniej nigdy testów ovu nie robiłam. I własnie na tych mi wychodziły przez 2 dni (niby jakieś 2-3 dni po pęknięciu pęcherzyka) 2 kreski! W ogóle nie czaję.

A test zrobię chyba dziś po pracy. Chociaz nie wierzę w nic :(

Moniqua, u mnie się pojawił śluz płodny, a na tych testach ovu z allegro ani śladu drugiej kreski. Zrobiłam eksperyment i kupiłam też w aptece. Z jednej próbki moczu zrobiłam apteczny i z allegro. Na aptecznym jest druga kreska, bledsza oczywiście, więc test jeszcze negatywny, ale wyraźnie jest. A na tym z allegro zupełnie nic.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry