reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

W końcu dzisiaj przyjechał kurier! :) Mam tą piękną torebkę. :)
Teraz robię mojemu łasuchowi ciasto mocno czekoladowe, później mamie na jutro biszkopta bo ma robić torcik.
No i w końcu włosy dzisiaj pofarbuje bo masakra już...
Brzuch mnie dzisiaj nieziemsko bolał, jak zwykle na ostatni dzień okresu, dopiero pomogła tabletka, samo nie chciało przejść. I zgaga minęła nawet nie pamiętam kiedy, mleko gorące pomaga! :)

reklama
W poniedziałek testuje @Sperare, w piatek @norkAn :-) to mam zapisane

Nie kochanie, nie testuje w poniedziałek :) @ mam mieć 18.01, więc raczej dzień przed zrobię. Nie jestem z tych niecierpliwych ;)

Dziewczyny w dalszym ciągu trzymam za Was kciuki, może akurat styczeń będzie dla Nas laskawszy .. :)

Przepraszam, że mało mnie tu, ale robota mnie wykańcza. Nie mam na nic siły ... podczytuje. Obiecuje poprawę ! Ściskam ! :*

W końcu dzisiaj przyjechał kurier! :) Mam tą piękną torebkę. :)
Teraz robię mojemu łasuchowi ciasto mocno czekoladowe, później mamie na jutro biszkopta bo ma robić torcik.
No i w końcu włosy dzisiaj pofarbuje bo masakra już...
Brzuch mnie dzisiaj nieziemsko bolał, jak zwykle na ostatni dzień okresu, dopiero pomogła tabletka, samo nie chciało przejść. I zgaga minęła nawet nie pamiętam kiedy, mleko gorące pomaga! :)
dopiero dzis dotarl?!

uff, ale bym sie wsciekla na Twoim miejscu, ze tak dlugo czekalas
Dowaliłam temu gościowi, że w końcu i że dziwne, że jednocześnie psuje im się kilka samochodów i telefony nagle też nie działają. A on taki młodziak może chciał coś kombinować. Ogólnie zapytałam sprzedającego jak zapakował tą torebkę, bo była w samej folii kurierskiej.

reklama
Do góry