reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
ja uwazam, ze mozna tez poruszac inne tematy, mam na innym watku dziewczyne, ktora tu pisala i potem odeszla stad, bo swierdzila, ze tu nie pasuje :no: ja rozumiem, ze to watek o staraniach, ale nie dajmy sie zwariowac, ja ponad rok pisze na staraczkach 2015 i tam byly i sa poruszane inne tematy i nikt nie robilafery, ze ktoras poskarzy sie na meza, tesciowa czy prace...troche luzu, odskocznia od sluzu, uklucia a jajniku krzywdy Wam nie zrobi :biggrin2:

Dziewczyny wy sie ciagle nakręcacie tylko testy ovu, testy ciazowe, beta, tu zgaga, kucie jajnikow, 3 dni do @ a brzuch boli.

Wy sie dziwicie, ze nikt tu nie chce sie wypowiadac? Bo wiekszosc zrozumiala, ze nakręcanie się nie ma sensu. Niektóre odpuściły forum i ujrzały wymarzone dwie kreski. Takie w kółko mówienie o ciąży nie ma sensu .. wiem to ze swojego przykladu. Odpusccie troche, zajmijcie sie czyms, wyluzujcie i nie sprawdzajcie kazdego sygnalu. To nie ma sensu ..
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja tak sobie odpuszczałam dwa lata i nic. Na forum zawitałam niedawno aby porozmawiać z kobietami, które mają podobne problemy.... Wiesz, czasem fajnie sie wygadać, bo po tak długim czasie psycha wysiada... A i fajnie widzieć, że komuś sie udaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry