Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam kuzynke, ktora pierwsza ciaze stracila-tzn mlody mial wodobrzusze i inne wady i zmarl w 6 miesiacu w brzuszku, potem corcie urodzila i dwa lata pozniej synka i ma tak pocieta macice, ze nie moze juz miec dzieci, bo mimo iz tego martwego urodzila naturalnie to przy Julci i Mikusiu miala cesarki z powaznymi komplikacjami i lekarz tam zawinil i macica jest w stanie zlymLux akurat mowia o aborcji z konieczności to co innego ale jest tam taka idiotka lekarka ze nje mogę tego słuchać juz kordys to widziałam ...
Tak u mnie na oddziale jak u czarnej tez tylko na i jeszcze jedna dziewczyna SN reszta Cc albo umówione albo w trakcie - ja tam nie miałam łatwego porodu straciłam dużo krwi następnego dnia tez nje mogłam za bardzo wstawać bo osłabiona byłam ale wychodząc. Porodówki mówiłam ze widzimy sie za rok - po to nas stworzono by rodzic jak go mawia mój ordynator jakbyśmy miały rodzic Cc to byśmy miały suwak na brzuchu![]()

ehhh szkoda, ze nie moge tego wlaczyc, bo zem w pracyLux Cc z konieczności to co innego - tez mam koleżankę ktora zażyczyła sobie Cc ale umowmy sie tam tez wchodzi w grę odchudzanie sie w trakcie ciazy wiec ...
Nje mogę tej baby słuchać ona nje usunęłaby ciazy nawet z gwałtu zbiorowego ... Mimo woli matki
moja bratowa jest po plastyce pochwy, miala ja naprawde hmm jak to ujac no rozlazla po pierwszym porodzie, bo lekarze nie chcieli zrobic cc a mloda byla duza i nie mogla wyjsc i pyta sie w tej obecnej ciazy, czy to, ze miala taki zabieg nie bedzie przeszkadzalo w tym by urodzila naturalnie, lekarka mowi, ze lepiej cc, bo moze sobie znow napskudzic i czeka ja kolejna plastyka, a Agata boi sie cc i nawet nie chce o tym slyszecAnn kochana ale z konieczności Cc to inna sprawa ale wlasnie to znieczulenie musi zejsc wiesz samemu decydujesz sie na operacje ... Każdy z reszta ma prawo decydować
Lux no to jest ryzyko ...