reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Lux a ona jest na pewno twoją przyjaciółką ?

Dziewczyny a ja nadal bez @ i narazie cicho sza !! Czysto !! Mam tylko od tygodnia bolące piersi . Cholercia jak chcę zeby była to nie ma a jak nie chciałam to zawsze się ponawiała !! Bezsensu

Staram sie nie myslec o tym czy sie udalo czy nie. Czas sie dluzy, a testowac to nie mam co do @ bo wczoraj robilam sobie drugi zastrzyk z pregnylu i w piatek bede robic nastepny. No i jak zrobie test to nie bede wiedziala czy to pregnyl czy ciaza, ech. Jak sie nie uda to w nastepnym cyklu znow iui. Mam nadzieje ze maz pojdzie bo on nie moze przezyc tego oddawania nasienia:(
Kochana podziwiam Was niezmiernie ... Współczuję tylko, że tyle musicie przechodzić .... Ja bardzo wierzę, że Wam się w końcu uda ... Los jest nieprzewidywalny. Bardzo często płata psikusa ... wiem, że marne to pocieszenia zwłaszcza od kogoś kto też w tym siedzi i czarno wszystko widzi ... ale trzeba dodawać sobie otuchy. Ja jej mogę nie mieć, ale mogę ją dać Tobie. Bo wiem, że wesprze mnie ktoś następny :tak:

Moj na badanie poszedl odrazu, bo wiedzial jak cierpie. Na iui tez poszedl chociaz mial cykora. Teraz musze to w zart obracac, bo trudno mu sie z tym pogodzic. No ale na drugi dzien w domu poprawilismy naturalnie:)
Swoja droga facet ktory jest dojrzaly zawsze pojdzie na badanie jak jest potrzeba, bo to przeciez forma leczenia jest i to normalne.
Ja tez swiecilam dupskiem non stop, co 3 miesiace ladowalam w szpitalu, a to laparoskopia, histeroskopia, hsg, znow histeriskopia, lyzeczkowanie.

Kochana podziwiam Was niezmiernie ... Współczuję tylko, że tyle musicie przechodzić .... Ja bardzo wierzę, że Wam się w końcu uda ... Los jest nieprzewidywalny. Bardzo często płata psikusa ... wiem, że marne to pocieszenia zwłaszcza od kogoś kto też w tym siedzi i czarno wszystko widzi ... ale trzeba dodawać sobie otuchy. Ja jej mogę nie mieć, ale mogę ją dać Tobie. Bo wiem, że wesprze mnie ktoś następny :tak:
Mam zelazny zestaw, wiec jak juz zajde to sie uda napewno. Wszystkim na zelaznym zestawie sie udaje;)

Strawbelka racja tak jak my świeciliśmy dupskiem przez kilka miesięcy to żaden facet nam nie dorówna nawet prZez całe zycie Badania nasienia . Moj też by poszedł jakby była taka potrzeba , wiadomo dla faceta to bardziej wstydliwa sprawa ale jak mus to mus .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry