Luxuorius
Moderatorka
noł, padłąmNo a jak, kanapy I dywan odkrywane tylko na wielkie uroczystości, telewizor zakrywany co wieczór i broń boże dotknąc bo ślady po palcach zostaną.
Do tego oczywiści folia pod obrusem żeby stołu nie zniszczyć.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noł, padłąmNo a jak, kanapy I dywan odkrywane tylko na wielkie uroczystości, telewizor zakrywany co wieczór i broń boże dotknąc bo ślady po palcach zostaną.
Do tego oczywiści folia pod obrusem żeby stołu nie zniszczyć.

to mojego eks mamusia gotowala na palniku w kotlowni by przypadkeim gazowki w kuchni nie ubrudzic, do ktorej pracujesz?Folie na meble, dywany rozkładać? Bez przesady, jakbym u kogoś zobaczyła to padlabym, że śmiechua co to ludzie meble do grobu chcą zabrać czy co?
Ja się dziś paskudnie czuje i w ogóle to najchętniej poszlabym spać, żeby mieć wszystko gdzieś...
Wierz mi że każda wizyta to była szopka, bo nie wiadomo było gdzie usiąść. Oliwka jak to dziecko dotykała wszystkiego a Teściowa za nią ze szmatką latała. Z tego co mi mój EX opowiadał ja jego matkę w tym lepszym okresie już poznałam. Jak był dzieckiem to bodobno było odkurzanie codziennie, generalne porządki z odsuwaniem mebli co tydzień.noł, padłąm![]()
to moja tesciowa nie pozwala swoich firan dotykac dzieciom i doroslym , bo nie daj Boze koraliki jej sie obsuna na nich hahahaWierz mi że każda wizyta to była szopka, bo nie wiadomo było gdzie usiąść. Oliwka jak to dziecko dotykała wszystkiego a Teściowa za nią ze szmatką latała. Z tego co mi mój EX opowiadał ja jego matkę w tym lepszym okresie już poznałam. Jak był dzieckiem to bodobno było odkurzanie codziennie, generalne porządki z odsuwaniem mebli co tydzień.
ja dzis do 17-tej, leci mi szybciej juz czas a na dworze fajnie, coraz dluzej jasnoNiestety dziś do 18. Boże chyba tu zejdę. Jeszcze dziś ludzie jacyś marudni... I telefony wciąż dzwonią. Chyba się rozplaczebyle do domu.

powodzenia, obyscie na dobrego trafiliA ja za 15 minut kończę dzisiaj,niech żyją wtorki! (I piątki bo też wcześniej kończę)
A potem jedziemy szukac dentysty bo trzonowce młodej idą a mleczaki nie chcą wyjść.

Hime, Ja tak mam od wczoraj, co zjem to zaraz głodna jestem.Wiecie co, dzisiaj to chyba tasiemca połknęłam. Ciągle bym coś jadła.![]()