reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Skad taka mysl ze samoporonienie? Po tych skrzepach? Nawet jak masz oktes normalny to raz moga leciec skrzepy raz nie. A u ciebir jesli robilas testy przed spodziewana miesiaczka i po tym niby samoppronieniu to powinny wyjsc poztywyne. Nawet jesli by to byla ledwo widoczna kreska.
Ja mialam samoporonienie 3 lata temu ale testy ktore robilam i przed i po byly pozytywne ze wzgledu na hormon ktory juz sie pojawil. Przy samoporonieniu najczesciej jest goraczka dreszcze i skrzepy ale to tylko w poczatkach ciazy gdy sama macica sie oczyszczam
Na twoim miejscu wybralabym sie do lekarza

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Każdy organizm jest inny i nie można generalizować ;) Nie zawsze są dreszcze i gorączka i nie zawsze test wychodzi pozytywnie.

reklama
Dzień dobry laseczki :*
MamaGrzywacza twój wiek o niczym nie świadczy :) Ja to wiem na 100 % haha :D
Czarna temat o dupie całkiem sympatyczny ;)
Mój materiał genetyczny jest w domu ale w poniedziałek znowu jedzie :( Co prawda jest szansa że w środę czyli 14dc i podanie pregnylu, wróci do domu :) Czyli nie odpuścimy tego cyklu :)

Mój chłop sam stwierdził, że czuję się jak materiał genetyczny z podajnikiem :) oczywiście postaralam się bardziej dbać o niego żeby czuł się jak ktoś więcej niż tylko materiał :D

Hej kobietki! Co do mojego chłopa to nigdy go nie nazwałam jakoś tak dziwnie. :) Staramy się nie zwariować w tych staraniach. Wszystko tak, aby seks był z przyjemności a nie dlatego bo owulacja. A że ja podczas owulacji mam ochotę to jakoś to wychodzi. :) Nawet jak zakładałam ovufriend to pytał czy nie będziemy robić według jakiegoś wykresu, bo on tak nie chce, nie chce tego stresu. :) A co do objawów to sobie już od dawna nic nie wmawiam bo to bez sensu, wcześniej jak tak robiłam to jak dostałam okresu to tylko był płacz. I objawy bardzo wczesnej ciąży i okresu są bardzo podobne. Zostaje tylko czekać do terminu okresu i wtedy testować. :)
Dobra robię śniadanko bo niedawno wstaliśmy. :)

reklama
Ja ze swoim różnie do sobie mowimy w zartach, wiadomo są granice, nie ublizamy sobie.
Dziś mamy powera do sprzątania, latamy od rana ze ścierami :D i śmieje się z niego, że to moja Zosia Gosposia :)

Karola jaka punktualna @ szkoda tylko, że musi tak boleć :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry