marzycielka81
Fanka BB :)
Lux dla zasady. Swieta i imprezy rodzinne. Faktycznie sytuacja, ktora opisujesz trudna. Nie dziwie sie, ze nie daje rady skoro ciagle zyje w stresie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
najgorsze jest, ze ktos bedzie musial sie zajac tym chlopem jak ona umrze, i nie wiemy kto, bo niby szwagierka sie deklaruje, ze ona i wtedy ona chce dom matki dostac, ale musialaby nie pracowac a ta jego renta 700 zl to grosze, musialby jej facet robic na to wszystko, ehh my go wziac nie mozemy, ba u nas odpada, by ktores nie pracowalo, a dwa to my w miescie mieszkamy a on wychowany na wsi i nie wezmiemy go, bo on nam tam demolke zrobi z domu, z zemsty zesmy go zabrali z domu rodzinnego, gdzie zna kazdy kat, nie wiem jak to bedzieLux dla zasady. Swieta i imprezy rodzinne. Faktycznie sytuacja, ktora opisujesz trudna. Nie dziwie sie, ze nie daje rady skoro ciagle zyje w stresie.
no rzeczywiscie negatyw a brzuch nadal boli?Hej laski!Okresu u mnie nie widać, tak więc 30dc... A test negatywny
![]()
A już miałam nadzieję, że albo test będzie pozytywny albo okres przyjdzie na czas. Teraz ciekawe ile będę czekać na okres.
Od rana cisza, nic nie boli. Ale od wczoraj zapach zupki chińskiej na dłoniach więc okres będzieno rzeczywiscie negatyw a brzuch nadal boli?
Jak ja bym chciała właśnie mieć takie idealnie 28 dniowe... Teraz ciekawe czy dostanę okres dzisiaj czy za kilkadziesiąt dni. Moja koleżanka miała termin okresu na dzisiaj a dostała wczoraj, może mija franca się pomyliła i do niej poszła.Hime to ja zaczynam doceniac swoje regularne cykle ehh
dawaj adres, pojedziemy po nia, co to za pomyłki adresow, domu nie pamieta?!Jak ja bym chciała właśnie mieć takie idealnie 28 dniowe... Teraz ciekawe czy dostanę okres dzisiaj czy za kilkadziesiąt dni. Moja koleżanka miała termin okresu na dzisiaj a dostała wczoraj, może mija franca się pomyliła i do niej poszła.![]()