Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dziś 8dpo do przedwczoraj miałam silne bóle brzucha i jajników, bardzo czułam ten z którego była owulacja. A przedwczoraj w nocy miałam jakiś taki silniejszy i punktowy jakby mnie coś ukłuło. Rano mi temp wzrosła lekko, i potem już spadła... Nie wiem czemuLenkaka a ty co tak cicho?
Lyara I jak?
Pyzia a ty jeszcze na.weekendzie
Lenkaka a ty co tak cicho?
z takimi wielkimi oczami.tez nie moge wstawiclux wysłałam CI na fb jak Ci sie uda to wstaw na staraczki
to masz blisko mnie, bo ja niedziele mam termin @U mnie dziś 8dpo do przedwczoraj miałam silne bóle brzucha i jajników, bardzo czułam ten z którego była owulacja. A przedwczoraj w nocy miałam jakiś taki silniejszy i punktowy jakby mnie coś ukłuło. Rano mi temp wzrosła lekko, i potem już spadła... Nie wiem czemuBóle na razie ustąpiły ale strasznie dziwnie się czuję, senna jestem jakoś, po kawie trochę mnie mdli. Test powtórzę jeszcze jutro i pojutrze na pewno bo pojutrze kończy mi się duphaston, i jeśli nam się udało to wolałabym go nie odstawiać w ciąży. To będzie 9-10 dpo mam nadzieję że już test coś by pokazał a termin @ mam na sobotę wg OF.
Lenaka taki stres tez nie jest dobry.
Ja ci.mowi ze.Bedzie dobrze
Kiedy testujesz?to masz blisko mnie, bo ja niedziele mam termin @
lux Ty to chyba juz po płodnych jestes no nie?
ja od soboty tepretycznie mam płodne dzis 17 dc mąz jak naraze daje rade i tak jeszce do niedzieli trzeba bedzie sie poprzytulać.
ostatnio zrobilismy sypialnie wiec trzeba poświecic![]()