Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bez sensu ale to tak wygląda z reguły. Jak nie masz "swojego" lekarza to czekasz od obchodu do obchodu.W sumie dziwne ze lekarz o wynikach nie chciał powiedzieć
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
no duphaston i No spe i to tyle...Sojnabig połóż się. Chodź jak najmniej. Wiem, że ciężko się nie denerwować i być spokojnym ale spróbuj. Włącz tv, poczytaj. Oderwij myśli od tego. Dostałaś jakieś leki?
staram się nie stresować...Sojnabig spokojnie. Nie denerwuj się bo to nie pomoże w niczym. Musi być dobrze. Trzymam kciuki z całej siły.
nie mam właśnie... Mój przyjmuje w innym szpitalu ale izba jest tylko tu gdzie jestem... I same konowały tu...Mój Boże. Wspolczuje z całego serca bo wiem co przechodzisz. Ja chociaż na szpital nie mogę narzekać... Nie masz tam swojego lekarza prawda?![]()
Nie chciało mu się iść do dyzurki i sprawdzić... Nie było tej lekarki co badala mnie rano...Bez sensu ale to tak wygląda z reguły. Jak nie masz "swojego" lekarza to czekasz od obchodu do obchodu.
to zalezy tez od tego jakie sa pielegniarki, mi jedna na pocieszenie historie kuzynki opowiedziala, ktora zachodzi w ciaze po czym zaraz ja traci, ze nie tylko ja tak mam, ze ciaza byla martwa, ze codziennie maja zabiegi lyzeczkowania ehh, dala mi rady co i jak, jakie badania porobic po zzabiegu, jestem jej bardzo wdzieczna do dzis dniaLuxuorius dokładnie. Nie zlicze ile położnych mnie pocieszalo i przytulalo na korytarzu. Dostałam osobna sale (póki było miejsce bo na pooperacyjnej lezalam). A porównać szpital w którym leżałam w pierwszej ciąży to jakaś masakra...
Hej.
Znowu zaczynam budzić się o normalnych porach...
Młody mi kaszle, w piątek trzeba będzie iść na kontrolę z nim. Ma mokry kaszel i zatkany nos. Biedny. Juz nie wiem.jak mu ten nos oczyścić.
U nas też jest. Tylko jakoś rodzice niewiele sobie z tego robią. Dzisiaj w grupie starszaków jest aż 2 dzieci...
Oczywiście wisi kartka, żeby chorych nie przyprowadzać itp.
Po prostu każde jedno zasmarkane powinno być natychmiast odsyłane do domu.