Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ahh przydalby mi sie ktos do pomocy, ale jakos dam radeNessi to co piszesz to typowe objawy ciazyu Ciebie widzisz leciała krew a ja wczoraj natomiast byłam kłutą tyle razy ... Ani z jednej ani z drugiej ręki nie leciała mi krew dopiero jak sie wbiła 3 raz to ściągnęła normalnie strzykawka ale sama ta babka była w szoku zreszta ja tez bo normalnie to leci ze mnie jak z Ciebie
Bertha Wrocław piekne miasto - musze sie wybrać koniecznie nie byłam juz prawie 10 lat! A my teraz mieszkamy na Śląsku w sumie w moich rodzinnych stronach 30 km od Katowic
Lux wdech wydech wdech wydech:*
eh... cały czas śnieg pada :/ synuś złapał katar, a mieliśmy w pon iść na szczepienie... No po prostu rewelacja... u mnie pruszy snieg i po chwili znikaU mnie dzisiaj zimaeh... cały czas śnieg pada :/ synuś złapał katar, a mieliśmy w pon iść na szczepienie... No po prostu rewelacja...
![]()
Nessi Ty mi nic nie mow, bo ja mam taki sam dzien dzis, od rana w banku zamknac konto, bo zalozyulam inne,w sklepie od rana armagedon chcce do domu, mam dosc, wszystko na mojej glowie aaaa![]()
Nessi to co piszesz to typowe objawy ciazyu Ciebie widzisz leciała krew a ja wczoraj natomiast byłam kłutą tyle razy ... Ani z jednej ani z drugiej ręki nie leciała mi krew dopiero jak sie wbiła 3 raz to ściągnęła normalnie strzykawka ale sama ta babka była w szoku zreszta ja tez bo normalnie to leci ze mnie jak z Ciebie
Bertha Wrocław piekne miasto - musze sie wybrać koniecznie nie byłam juz prawie 10 lat! A my teraz mieszkamy na Śląsku w sumie w moich rodzinnych stronach 30 km od Katowic
Lux wdech wydech wdech wydech:*
Ja Ci pomogę, ale ostrzegam- nie bardzo równo pod sufitem mam ostatnio.ahh przydalby mi sie ktos do pomocy, ale jakos dam rade