CzarnaMadzia
Moderatorka
Madzia ale mi test wyszedł pozytywny już po 13czy nawet14 dniu
Dlatego Izuś to nie może być po pregnylu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia ale mi test wyszedł pozytywny już po 13czy nawet14 dniu
Dziękuję Asiu :-* to też nie jest tak że siebie nie lubię i aż tak się sobie nie podobam, po prostu zdaję sobie doskonale sprawę ze swoich niedostatków urodowych ale akceptuję siebie i lubięLenaka, ale jesteś krytyczna wobec siebie! Na pewno tak nie wyglądasz, ja chciałabym wyglądać tak jak Ty, bo na zdjęciu mimo, że twarz zasłonięta to widać rysy twarzy i moim zdaniem jesteś bardzo atrakcyjną dziewczyną...
To dobrze, że siebie akceptujesz, uspokoiłaś mnie :-)Dziękuję Asiu :-* to też nie jest tak że siebie nie lubię i aż tak się sobie nie podobam, po prostu zdaję sobie doskonale sprawę ze swoich niedostatków urodowych ale akceptuję siebie i lubięa konkretnie chodziło mi o te zachwyty mojego męża jakby nie odpowiadające aktualnej sytuacji na mojej twarzy bo mam miliony wyprysków, przebarwienia i bardzo rozszerzone pory, a jak do tego dodamy mocno podkrązone i sine oczy to wierz mi naprawdę nie ma się nad czym zachwycać
to nie tak że mam się za potwora bo jak się przyłożę do make upu to jest całkiem ok ale bardzo mi daleko do miss universe
nie mam jakiegoś strasznego kompleksu ale potrafię obiektywnie siebie ocenić a do tego akceptować swoje wady.