Ani pół cienia drugiej kreski... Ale liczę na bete...Beta zawsze wychodzi wcześniej niż testy
I co? Minęło to 5 minut?
Bo za mało nasiusiałam i mogło nie wyjść, na pewno go jutro z rańca powtórzę :-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ani pół cienia drugiej kreski... Ale liczę na bete...Beta zawsze wychodzi wcześniej niż testy
I co? Minęło to 5 minut?
Bo za mało nasiusiałam i mogło nie wyjść, na pewno go jutro z rańca powtórzę :-)Jak pojedziemy do Grodziska to po 2-3 godzinach, ale będę musiała czekać tam na miejscuA kiedy będziesz miała wyniki bety?

Coś mi cholera wewnętrznie mówi że jest maluszek, bo czuję się mega dziwnie... Boję się czy na bete nie jest za wcześnie skoro seks był 12.11 pierwszy...Kate trzymam kciuki
Lyara jakby była pewność że czeka się na dobre wieści to czekałabym nawet dwa dni ;-)
Spokojnie to zniosę, chybaMi się wydaje że za szybko to przecież 6 dni od stosunku.
Ale ja się nie znam
Szkoda by było jakbyś sir nie potrzebnie nakręcił :-/
Zostały mi jeszcze 3 testy bo oczywiście musiałam powtorzyć
drugi też zero, ale o dziwo, owulacyjny też tylko z jedną kreską, a wczoraj na tym innym teście miałam lekką drugą kreskę... Ciekawe czemu tak dziwnie... No pogoniłam w końcu chłopa i jedziemy
Pewnie dam znać pod wieczór albo jakoś w tel odpale neta i wam napiszę