reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
a Ty teraz chcesz zajść? bo ja bym już przeczkała do tego stycznia :) Co by kilka porządnych kielichów wypić na własnym weselu :wściekła/y::wściekła/y:
Na weselu pić mi nie wypada zresztą jakbym miała wybierać to wolę dzieci od kilku kielichów :D zresztą z moim tempem to pewnie i tak do ślubu nie zajde.. Hehe tak jak pisałam parę postów wcześniej to wszystko przez moją babcie bo ona i tak mi powiedziała ze wymodlila dziecko dopiero po ślubie kościelnym :D

Oj tam. Ja normalnie piłam i się nie upiłam. Zreszta ja nie mam w zwyczaju się upijać. Ale ja brałam ślub jak mała miała 5 m-cy. Przełożyliśmy, bo miał być we wrześniu, a w czerwcu zaszłam w ciąże, a to nie była dla mnie żadna opcja - wesele w ciąży. Mała zdążyłam od cycka odstawić i impreza była należyta :tak: ale wiadomo, każdy pod siebie robi, jak mu bardziej pasuje. My nie wyobrażaliśmy sobie nie mieć wesela i wszystkich ludzi wokół (głównie znajomych i najbliższą rodzinę).A

Babcia może modliła się o rozpoczęcie współżycia po ślubie kościelnym :-D:-D Bo to tak bardziej po katolicku :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry