Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
paczka dla pracownikaLyara tak na magazynie to się chyba inaczej nazywa ale kompletnie zamówienia do biedronkek. Z tego co wiem ma być jakaś pościel i coś jeszcze;-) zobaczymy co dla dzieci dadzą ;-)
Tarantina a myślałam o tobie dzisiaj ;-) super ze w porządku
Podziwiam cie za mieszkanie z Teściowa ;-)
Apostrofa trzymam kciuki
Ja po ciąży też mam te plamienia. Wybieram się do gina i wybrać się nie mogę
Sojnabig zdrowka
Lecę ćwiczyć ;-)

Używasz zwyklego termometru czy musi być jakiś specjalny? Mój wskazuje z dokładnością do 0,1st. Wystarczy taki do prowadzenia obserwacji?ania to moj wykres zobacz sobie co u mnie sie dzialo Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
Dostajemy paczkę i 300zł w bonie do wydania w biedronce, podobno w tym roku ma być 350 :-) Więc jak ja dostanę też, to będziemy mieli 700zł do wydania :-) Pisałam ostatnio ale mnie każdy olałLyara- fajne te paczki!!! Ja nigdy nie pracowałąm nigdzie, gdzie paczki dają. Ale w sumie zawsze jakaś kasa extra była. A Wy oprócz tego kasę też macie? Czy tylko paczkę?
Jak tam testowanie Twoje? Objawy?? Przeczucia??
i będzie lipa ze starań... A muszę zajść do marca, później już odpada całkowicie staranie o dziecko... Niestety, jestem pewna że umowy mi nie przedłużą w biedronce, bo za słaba jestem na tą pracę, więc chcę jak najszybciej być w ciąży i wiadomo... Bo tak to zawsze coś mam tylko na umowe zlecenie, a tu pierwszy raz o pracę, więc to jedyna i raczej rzadko powtarzalna okazja
Nieraz jak cały dzień się nie loguję (a z pracy nie mam jak) to jest po kilka stron do nadrobienia, a nie mam na to czasu na ogół. Więc tak tylko po łebkach uczestniczę w konwersacjach
Dzięki za napisanie drugi raz w takim razie :-)